Un festival al berii și băuturilor răcoritoare

mug_of_beer-7581
Foto:Ultimul festival al berii organizat în Republica Moldova a avut loc pe 25-26 mai în Piața Marii Adunări Naționale. El s-a desfășurat sub genericul de Zile Bune Fest. PC: uber-facts.com

La sfârșitul primei săptămâni a lunii iulie, la Bălți se va desfășura “Festivalul Berii și al Băuturilor răcoritoare”. Evenimentul are drept scop susținerea producătorilor autohtoni.

În perioada 5-7 iulie, la Bălți, în Piața “Vasile Alecsandri” va fi organizat ediția 2013 a “Festivalului berii și al băuturilor răcoritoare” de filiala Bălți a Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei în comun cu primăria municipiului Bălți, cu scopul de a susține întreprinzătorii autohtoni și a familiariza consumatorii cu oferta de produse și servicii de pe piața Republicii Moldova, se arată într-un comunicat de presă.

În acest an va avea loc cea de a XIII-a ediție a evenimentului. Producătorii de bere şi băuturi răcoritoare, producători de snack-uri, chipsuri, pizza, alune și, alte gustări sunt chemați pentru a participa în cadrul festivalului. În cadrul ediției 2012 a festivalului au participat mai mult de 25 de agenți economici- producători de bere și băuturi răcoritoare, dar și importatori de bere cehă, germană și alte băuturi.

El s-a desfășurat cu o săptămâna mai târziu, în perioada 13- 15 iulie a anului 2012.

Taguri: ##diez
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *