(video) Incendiu la o fabrică de mobilă la intersecția străzilor Columna și Bulgară

mob
Foto:Fum ieșind din fabrica de mobilă amplasată la intersecția străzilor Columna și Bulgară

Conform martorilor incendiul a început în jurul orei 12 la intersecția străzilor Columna și Bulgară. Incendiul a pornit în fabrica de mobilă localizată acolo.

Pompierii au fost solicitaţi de urgenţă să intervină la lichidarea unui incendiu de pe strada Tighina 65 din capitală. Apelul privind izbucnirea focului a fost înregistrat la ora 11.36 minute. Conform numărului sporit de intervenţie, la faţa locului au fost îndreptate 13 autospeciale.

Angajaţii Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale au stabilit că arderea a cuprins o suprafaţă de 60 metri pătraţi a unei încăperi de uscare a lemnului, la etajul patru a unei fabrici de mobilă.

Datorită intervenţiei prompte, echipele de pompieri au reuşit localizarea incendiului la 12.05 minute, fără ca acesta să obţină răspândire. În urma arderii, nimeni nu a avut de suferit. Lichidarea definitivă a fost declarată după o oră de la primirea apelului. Inspectorii supravegherii de stat a măsurilor contra incendiilor vor stabili toate circumstanţele şi cauza producerii acestui incendiu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *