Ghimpu va trebui să plătească pagube materiale de un leu

Vitalie Marinuta(1)
Foto:Viltalie Marinuță îl cheamă în judecată pe liderul PL. PC politicom.moldova.org.

Liderul PL, Mihai Ghimpu este chemat în judecată de către Ministrul Apărării, Vitalie Marinuță, care a scris pe pagina lui de facebook că vineri a trimis o cerere prealabilă de chemare în judecată pe numele lui Mihai Ghimpu.

,,Vineri, 21 iunie am trimis domnului Mihai Ghimpu o cererea prealabilă de chemare în judecată pentru ca să-și ceară scuze publice pentru cuvintele murdare și denigrante spuse în adresa mea, dar care nu au nicio legatură cu realitatea. Sper ca domnul să aibă întelepciunea să o faca căci altfel se va face de râs în judecată. Am solicitat pagube materiale de un leu, căci în primul rând, vorbele sale nu costa o para, iar în al doilea, în acest conflict pentru mine conteaza demnitatea mea, cinstea și onoarea, dar nu banii. Ramâne să vedem ce va fi dupa ce vor trece cele cinci zile stipulate de lege pentru răspuns”, scrie acesta pe pagina lui.

Reamintim Vitalie Marinuță face parte din grupul reformator în frunte cu Ion Hadârcă, iar săptămâna trecută Mihai Ghimpu a declarat că acesta a candidat pe lista comuniștilor la alegerile din Holercani.

Mesajul lui Vitalie Marinuță privind chemarea în judecată. PC de pe pagina de facebook a ministrului.
Mesajul lui Vitalie Marinuță privind chemarea în judecată. PC de pe pagina de facebook a ministrului.
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *