Vlad Filat: ,,Deocamdată nu putem vorbi de încredere în cadrul coaliției”

111
Foto:Vlad Filat speră că înţelegerile stabilite în noul acord vor fi respectate. PC: moldnews.info

Vlad Filat, liderul PLDM suține că e prea devreme să se vorbească despre încredere şi prietenie în cadrul noii coaliţii de guvernare, iar dacă ar fi să întoarcă timpul ar avea mai multă comunicare în fosta alianţă.

Potrivit fostului premier pentru ca încrederea reciprocă să fie obţinută, este nevoie de mult efort, însă speră că înţelegerile stabilite în noul acord vor fi respectate: „la expirarea mandatului Parlamentului trebuie să avem o etapă importantă depăşită”, a spus acesta, menționând ,,în comparaţie cu fosta alianţă, acum există o comunicare mai eficientă, există program de guvernare, care a fost votat, acordul semnat. Jocul va fi unul cu cărţile pe masă”.

Liderul PLDM a recunoscut că, până la constituirea noii coaliţii, au fost purtate discuţii cu PCRM despre eventuale alegeri anticipate, doar că PCRM vede în Republica Moldova Uniunea Euroasiatică, nu în UE.

Ramintim că după destrămarea Alianței pentru Integrare Europeană la 30 mai  a fost semnat un nou acord între liderii PLDM, PDM şi grupul
liberalilor reformatori.

Sursa: IPN.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *