Incendiu pe strada Cuza Vodă, sectorul Botanica din capitală

Incendiu
Foto:Incendiul pe strada Cuza Vodă numărul 23 din capitală. PC: dse.md

Astăzi, la ora 13:48, a izbucnit un incendiu pe strada Cuza Vodă, 23 din capitală. La faţa locului au intervenit trei autospeciale şi o scară auto.

Incendiul a afectat o suprafaţă de 12 metri pătraţi de la etajul 12, unde se aflau cauciucuri, iar la etajul 13-a fost afectată o suprafaţă de 8 metri pătraţi, unde se aflau obiecte vechi din lemn. Fumul şi flăcările nu au afectat apartamentele din vecinătatea balcoanelor.

Potrivit ultimelor informaţii operative, pompierii au stabilit că incendiul s-a declanşat la un balcon comun de la etajul 12, fiind vorba de arderea unei cantităţi de cauciucuri.
La ora 14:15 minute s-a înregistrat localizarea incendiului, în paralel fiind efectuată verificarea apartamentelor de la etajele superioare. Persoanele care se aflau în locuinţe au fost evacuate de către pompieri.

Informaţii privind persoane care au avut de suferit nu există. Inspectorii supravegherii de stat a măsurilor împotriva incendiilor urmează să stabilească circumstanţele şi cauza acestui incendiu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *