Ce le dorește Iurie Leancă tinerilor din Moldova?

9564391328_47f47f1511_z
Foto:Iurie Leancă alături de tinerii din Diaspora Moldovei PC: #diez

Iurie Leancă le urează tinerilor din Republica Moldova să fie optimişti, încrezători şi dornici să se implice în luarea deciziilor. În mesajul său, Premierul se arătă convins că tinerii sunt cei care vor contribui la dezvoltarea şi modernizarea țării, participând la realizarea reformelor ce au loc în ţara noastră.

În acest context, Şeful Executivului îndeamnă tinerii să nu urmărească de la o parte procesul de integrare europeană a ţării, ci să participe în mod direct.

Iurie Leancă îşi exprimă convingerea că, împreună cu tânăra generaţie, guvernarea va realiza reforme în beneficiul oamenilor: un trai mai bun, locuri de muncă, drumuri bune, un sistem de educaţie modern şi un sistem de drept fără corupţie.

“Republica Moldova se apropie tot mai mult de Uniunea Europeană şi pentru a avea standarde şi valori europene ţara are nevoie de o tânără generaţie pentru care competitivitatea şi spiritul de elită să fie pe primul loc, de tineri care să participe activ în procesul de guvernare a țării”, spune oficialul.
Prim-ministrul le urează tinerilor să studieze cât mai mult pentru a obţine performanţe, astfel încât să contribuie direct la modernizarea țării.
În Republica Moldova, Ziua Naţională a Tinerilor este marcată în fiecare an, în cea de-a doua duminică a lunii noiembrie.

Sursa: gov.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *