Aplică pentru Journalists International 2014 și vizitează Germania

masterat
Foto:Schimb de experiență pentru jurnaliști.

Colegiul Internațional de Jurnalism oferă posibilitatea tinerilor jurnaliști să participe la programul Journalists International 2014 care va avea loc în perioada iulie – septembrie 2014.

Studenții din domeniul jurnalismului sunt invitați să aplice pentru un schimb de experiență în Berlin. Programul Journalists International 2014 va dura trei luni (iulie – septembrie 2014) și va consta din seminare de instruire privind mass-media și jurnalism, dar și în alte domenii, precum: politică, istorie, cultură și economie. Șase săptămâni dintre acestea vor fi practice și se vor desfășura în cadrul televiziunilor, radiourilor, presei scrise și online din Berlin, iar timp de o săptămână participanții vor putea călători și descoperi Germania.

Programul este destinat studenților din primul și al doilea an de masterat care cunosc limba germană și au experiență în jurnalism.

Participanților li se va oferi o remunerare de 750 de euro, totodată vor fi acoperite cheltuielile de călătorie și cazare. De asemenea, tinerii vor beneficia și de anumite reduceri  pe parcursul celor trei luni de internship.

Data limită pentru aplicare este 12 decembrie 2013, iar pentru a completa formularul, accesați aici.

Pentru mai multe informații despre program puteți vedea linkul.

Sursa: galinagaraba.wordpress.com

Taguri: #oportunitati
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *