(VIDEO) Membrii unei grupări reținuți pentru comercializarea drogurilor

img_1351_1
Foto:Vor fi privați de liberatate pentru că comercializau droguri PC politie.gov.md

Poliţia a reţinut cinci persoane specializate în comercializarea drogurilor de tip cocaină, hașiș și marijuana. Bărbații sunt locuitori ai orașului Drochia și aveau vîrsta cuprinsă între 30 și 43 ani.

Pe parcursul lunilor martie-mai curent, angajaţii Inspectoratului Naţional Investigaţii au documentat activitatea unui grup de persoane, suspectate de păstrarea şi comercializarea drogurilor.

Astfel, la 3 iunie curent, poliţia a reţinut cinci persoane, membri ai grupării. Unul dintre suspecţi a fost reţinut în flagrant, în timpul realizării a două kg de haşiş.

Ulterior, au fost efectuate 16 percheziţii la domiciliile şi automobilile suspecţilor, de unde poliţia a ridicat aproximativ 10 grame de cocaină, 5 kg de marijuana, un cântar electronic pentru doze mici, două saculeţe cu masa vegetală fărămiţată de culoare verde, peste 15 pastile cu un conţinut nestabilit, un component din metal asemănător cu cel al unui pistol, un cartuş de la arma de vînătoare, un tub de metal asemănător cu un amortizor de la automatul Kalaşnicov şi un obiect asemănător cu un pistol de gaz.

Tot la 3 iunie, mama suspectului reţinut în fragrant, a fost reţinută în momentul în care oferea mită unui poliţist. Cei 5 000 de euro erau destinaţi pentru neînceperea unei cauze penale pe numele fiului. Femeia de 63 de ani este cercetată penal pentru “opunerea de rezistenţă şefului sau constrîngerea acestuia la încălcarea obligaţiilor de serviciu”.

La moment, membrii grupului sunt cercetaţi penal în stare de arest. Potrivit legislaţiei, “persoanele culpabile de circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop e înstrăinare, riscă privaţiune de libertate de la 7 la 15 ani”.

Sursa:Inspectoratului Naţional Investigaţii

Taguri: #marijuana
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *