Top știri din 8 noiembrie

1811_495776_img1
Foto:Natalia Gherman alaturi de Laurent Fabius PC: mfa.gov.md

Telefericul rămâne doar un vis pentru chișinăuieni, în schimb nou-născuții îi vor avea pe ambii părinți alături. Între timp a început și campania noastră cu 10 lucruri noi programate pentru luna aceasta. Acum vă lăsăm față în față cu cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 8 noiembrie 2013.

#1. Chișinăul mai rămâne o perioadă fără teleferic

La aproape un an de când municipalitatea a anunţat concurs de iniţiere a unui parteneriat public-privat pentru reparaţia telefericului din strada Calea Ieşilor din capitală, niciun agent economic nu s-a arătat interesat de propunere.

#2. [noiembrie] #1 Participă la Movember Moldova

Primul lucru din lista noastră pregătită pentru luna noiembrie este legat de mustăcioșii curajoși de la noi din țară. Toată lumea se poate implica în campanie și asta cu siguranță unește comunitatea.

#3. Ambii părinţi îşi vor putea lua concediu la naşterea copilului

Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei propune introducerea în Codul Muncii a noţiunii de „concediu paternal”.

#4. 7 secrete ale oamenilor cu voință

De cele mai multe ori, conştientizăm capacitatea de a avea voinţă atunci când o remarcăm mai degrabă la cei din jurul nostru decât la noi. Însă un lucru foarte important este că voinţa nu reprezintă o calitate înnăscută, ci mai degrabă învăţată, scrie Huffington Post.

#5. Vezi cum arată primăvara în Polonia cu Study Tours to Poland

Aplică la ”Study Tours to Poland” iar pe parcurs îți vom povesti experiențele celor care au făcut-o și au fost acceptați.

#6. Rezultate Europa League 07.11.2013. Tottenham 2 – 1 Sheriff

S-a încheiat etapa a 4-a etapă a Ligii Europa din sezonul 2013-2014. Toate rezultatele și rezumatele celor 24 meciuri jucate le aveți aici.

#7. #webit 2013: Idei de startup-uri și aplicații de la conferință

În fiece an la #webit se prezintă mai multe aplicații noi, și idei care au intrat în finala startup-urilor din acel an. Echipa #diez a investigat ideile și a făcut o selecție.

#8. Foaie de parcurs pentru dezvoltarea învăţământului vocaţional

Guvernul de la Chişinău are o Foaie de parcurs prin care îşi propune să dezvolte învăţământul vocaţional astfel încât oferta educaţională să coincidă cu cererea de pe piaţa muncii.

#9. Rujul verde – noul trend al sezonului

Dolce & Gabbana lansează o linie de cosmetice în culori avangardiste – îndrăznețe dar sofisticate în același timp. Verdele smarald este doar unul din colecția de sărbători ”Bijuterii Siciliene”.

#10. Tânăra interpretă LORINA lansează videoclipul piesei „Away From Home”

LORINA s-a făcut remarcată în urma unui concurs muzical, impresionând atât prin calitățile sale vocale deosebite cât și prin puterea vocii sale superbe.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *