(video) Un copil de 10 ani a fost salvat de un pompier care nu era la muncă

Pompier
Foto:Pompierul erou PC: captură video

Un copil de 10 ani a fost salvat dintr-un incendiu, produs în după amiaza zilei de ieri, de un pompier care nu era la muncă.

Potrivit serviciului de presă al Departamentului Situațiilor Excepționale, incendiul s-a produs în după amiaza zilei de ieri într-un apartament de pe str. N. Costin 63/1 din capitală. Băiatul se afla în casă când flăcările au cuprins balconul de lîngă bucătărie, speriat a început să ceară ajutor.

Prin preajmă se afla pompierul Detaşamentului Salvatori şi Pompieri sec. Buiucani, Tucan Alexei, care nu a putut rămâne indiferent la strigătele copilului blocat în apartamentul cuprins de fum. Pompierul a intrat în casa cuprinsă de fum şi a scos de urgenţă copilul afară. În acelaşi timp vecinii au alertat echipele de salvatori şi pompieri la telefonul 901. La sosirea salvatorilor, copilul se afla în siguranţă, iar garda ajunsă la faţa locului în doar câteva minute, au reuşit să localizeze incendiul, fără ca acesta să obţină răspândire în alte odăi.

Inspectorii supravegherii de stat a măsurilor contra incendiilor urmează să stabilească circumstanţele şi cauza producerii incendiului.

Taguri: #chisinau
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *