Top știri din 7 noiembrie

0170FF6D-EA2B-4588-9CE6-E31D82C2D38E_mw1024_n_s
Foto:Mai mulţi studenţi vor primi burse PC: Flickr.com

Butoane noi, manichiură, tatuaje, artiști independenți și burse pentru studenți în cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 7 noiembrie 2013.

#1. Facebook și-a făcut redesign la butonul Like și Share

Miercuri, 6 noiembrie, Facebook a anunțat noul design al butoanelor Like și Share, și a spus că acestea vor fi în curând pe toate platformele care folosesc butoanele date.

#2. Rezultate Champions League 06.11.2013. Chelsea 3 – 0 Schalke

#diez vă prezintă rezultatele meciurilor din Liga Campionilor jucate în data de 6 noiembrie 2013. Fiecare partidă a oferit goluri și emoții suporterilor din toată Europa.

#3. 13 Tendințe pentru unghiile tale în 2014

Printre cele mai populare look-uri putem nota contrastul dintre lacurile de unghii nude şi cele închise, precum negru, bleumarin, ametist sau burgundy, colorile mat şi reîntoarcerea lacurilor de unghii metalice şi a glitter-ului.

#4. A fost lansată harta electronică a vinurilor moldoveneşti în lume

O hartă electronică, pe care sunt indicate locurile unde se vând vinurile moldovenești în întreaga lume, a fost lansată ieri, 6 noiembrie, la Chişinău.

#5. Cei mai tari artiști de tatuaje din lume

Indiferent dacă te-ai gândit să-ți faci tatuaj, această artă are o istorie foarte lungă, iar maeștri din prezent nu se opresc, și tot dezvoltă noi tehnici și feluri de cerneală. În continuare vei vedea lucrările celor mai tari artiști din domeniu.

#6. Artişti pe cont propriu

Pe 6 octombrie, a avut loc a doua ediţie a prezentării activității inițiativelor culturale independente din Chișinău, în cadrul evenimentului – Zpaţiu. Întilnirea mai multor artişti independenţi s-a petrecut în Muzeul Zemstvei.

#7. Nu mai depunem 5.400 de lei la înființarea SRL-ului

Agenţii economici care vor să-şi deschidă societăţi cu răspundere limitată (SRL) nu vor mai fi obligaţi să asigure un capitalul social minim de 5400 de lei.

#8. Bursă de studii în universitățile din Macedonia

În anul 2013-2014, Ministerul Învăţământului şi Ştiinţei al Republicii Macedonia acordă cetăţenilor moldoveni burse de studii (ciclul I, Licenţă) la Universitatea pentru Informaţie, Ştiinţă şi Tehnologii din oraşul Ohrid.

#9. A călătorit în jurul lumii pentru a poza cele mai frumoase clădiri abandonate

Dan Marbaix s-a rupt de tiparele fotografiei clasice și a ales să călătorească în jurul lumii pentru a poza cele mai frumoase locuri uitate și abandonate.

#10. Studenții înmatriculați la contract pot pretinde la o bursă socială

Studenții din familiile social vulnerabile, care își fac studiile în bază de contract, vor avea dreptul să intre în competiţie pentru o bursă socială, la fel ca cei de la buget.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *