Top știri din 5 noiembrie

IMG_4550
Foto:Proiectul ”Ce fac oamenii în parc?” PC: Ruxandra Ghimp

Toamna e frumoasă, iar oamenii se plimbă în parcuri. Totodată, carburanții se ieftinesc în timp ce oficialii moldoveni vizitează țările europene. Dacă au toate acestea vreo legătură aflați în cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 5 noiembrie 2013.

#1. 10 lucruri pe care să le faci în luna noiembrie

În octombrie echipa #diez a venit cu un nou proiect. Pentru această lună, am hotărât să repetăm experiență. Uite aici lista cu cele ”10 lucruri pe care să le faci în luna noiembrie”. Vino împreună cu noi să descoperi ce ți-am pregătit pentru acest sfârșit de toamnă.

#2. Participă la cursul de formare în jurnalism oferit de Fundația Thomson Reuters

Fundația Thomson Reuters oferă jurnaliștilor posibilitatea să participe la un training pentru îmbunătățirea abilităților profesioniste. Cursurile vor avea loc în perioada 10-14 februarie 2014.

#3. Ce fac oamenii în parcul de la Rîșcani?

Parcul de la Rîșcani a ajuns pe lista proiectului ”Ce fac oamenii în parc?” De acolo Ruxandra Ghimp ne aduce cele mai interesante momente pe care a reușit să le surprindă.

#4. Soldații germani se plâng de creșterea sânului stâng

Soldații de la Batalionului de Gardă de Elită din Germania se plâng de creșterea sânilor. Examinarea medicilor militari au ajuns la concluzia că fenomenul este rezultatul exercițiilor de foraj pe care o fac în serviciul de pază.

#5. Toamna din Moldova în 30 de poze de pe Instagram (Partea 2)

Toamna în Moldova este un anotimp nebun de frumos, nebun de colorat. Nu degeaba instagramerii moldoveni au adunat o sumedenie de fotografii colorate în această perioadă când s-a lăsat frigul, apusurile sunt mai colorate și copacii au început să-și lase frunzele.

#6. Suedia a găsit o soluție pentru ambulanțele ce întârzie

Nu există legi care să stabilească cât de rapid ar trebui să ajungă ambulanța la tine, pentru că dacă ar fi, tribunalele ar fi ocupate non-stop cu cazuri din astea. Voluntarii suedezi au găsit o soluție.

#7. 10 motive ca să faci internship sau voluntariat în proiectul “pentruviata.md”

Pentruviata.md este primul și unicul proiect din Republica Moldova care are misiunea de a reduce fenomenul sinuciderii atât în rândul copiilor, cât și în rândul tinerilor și a maturilor. Mai jos îți prezentăm 10 motive care te vor convinge să devii intern sau voluntar în cadrul organizației.

#8. UE lansează cruciada împotriva pungilor din plastic

Comisia Europeană a înaintat măsuri de reducere a pungilor din plastic pentru protejarea mediului.

#9. Gucci – pisica care poartă colanți

Uneori, când poposim pe conturile de rețele sociale ale proprietarilor de pisici, fie că e vorba despre Instagram, Tumblr, sau ale site-uri, nici nouă nu ne vine să ne credem ochilor.

#10. Primește bani de la Moldovagaz pentru denunțarea infractorilor

Cetăţenii care vor contribui la identificarea cazurilor de consum ilicit de gaze naturale vor primi răsplată. Potrivit unui comunicat al SA „Moldovagaz”, aceştia vor primi o recompensă de până la 20% din valoarea volumelor de gaze naturale consumate ilegal.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *