Dacă ai idei inovative despre politica europeană de antreprenoriat, scrie un eseu și poți câștiga o călătorie în Estonia

Vistas_panorámicas_desde_la_iglesia_de_San_Olaf,_Tallinn,_Estonia,_2012-08-05,_DD_01
Foto:wikimedia.org

Ai o opinie cu privire la modul în care politica europeană poate contribui la modelarea viitorului? Știi ce guvern, instituții academice și întreprinderi pot face pentru a se asigura că tinerii pot dobândi abilitățile necesare în câmpul muncii? Acum ai șansa să îți faci ideile despre acest subiect auzite și să câștigi o excursie în Tallinn, Estonia, la Adunarea pentru IMM-uri a comisiei Europene.

Imediat după Startup Nations Summit din Tallinn, Estonia, în luna noiembrie, Adunarea pentru IMM-uri a Comisiei Europene va pătrunde în spiritul antreprenorial al Europei. Delegații de la Tallinn vor avea ocazia să asculte necesitățile antreprenorilor.

Pentru un al doilea an, concursul de eseuri al tinerilor va da voce tuturor cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani, care își vor prezenta gândurile privind subiectul „What Skills Do Tomorrow’s Entrepreneurs Need?” (De ce abilități au nevoie antreprenorii viitorului?)

Criteriile de selecție sunt:

# Concursul este deschis tuturor celor 16-25 de ani din statele membre ale UE sau din țările partenere COSME.

# Eseurile nu trebuie să depășească 2 500 de cuvinte.

# Toate eseurile trebuie să fie în limba engleză.

# Este valabilă o singură intrare pe solicitant.

# Termenul limită pentru transmitere este 8 septembrie 2017.

Cei trei finaliști vor fi anunțați în octombrie înainte de Săptămâna IMM-urilor și vor concura la o mare finală la Tallinn, unde își vor prezenta eseurile. Câștigătorul final va fi ales prin vot public.

Premiile includ:

# O călătorie plătită la Adunarea pentru IMM-uri din Tallinn, Estonia, pentru cei trei finaliști, pentru a-și prezenta eseurile la mai mult de 500 de delegați ai Adunării;

# Prezentarea eseului sub forma unui discurs la Adunarea pentru IMM-uri 2017;

# Promovarea unor eseuri pe canalele mass-media ale săptămânii SME.

Cum te înscrii?

Pentru înregistrare completează acest formular.

Dacă ai întrebări referitor la eseu, premii sau orice alt domeniu al concursului, accesează linkul spre termeni și condiții sau contactează organizatorii pe smeweek@loweurope.eu.

Autoare: Liuba Țobenco

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine