Madrid – un nou oraș al cazinourilor

proyecto-Eurovegas
Foto:Madridul va fi orașul european al cazinourilor. PC: gatech.edu

Economie Spaniei ar putea fi salvată, dar nu și buzunarele celor azartați. Compania americană Las Vegas Sands va construi Eurovegas-ul în Madrid. Locul a fost ales în urma respingerii propunerii de a-l face la Barcelona, Portugalia.

Eurovegas este proiectul european al unui complex de cazinouri care va fi construit în țara toreadorilor. Acest proiect va fi implementat de compania americană Las Vegas Sands.

Inițial, Catalonia era pretendentă pentru a deveni orașul european de cazinouri. Acest lucru nu a fost posibil datorită  contrapunerii cu proiectul turistic Barcelona World.

Protestele din Barcelona au făcut imposibilă construirea Eurovegas-ului în acest oraș. PC: telegraph.co.uk
Protestele din Barcelona au făcut imposibilă construirea Eurovegas-ului în acest oraș. PC: telegraph.co.uk

Compania americanului Sheldon Adelson ar putea construi complexul de cazinouri într-una din localităţile madrilene Paracuellos del Jarama-Torrejón, Alcorcón sau Valdecarros, şi ar putea aduce capital propriu în valoare de 25-35%.

Proiectul va aduce investiţii de 17 miliarde de euro şi ar putea să fie inaugurat în 2022, cu 260.000 de noi locuri de muncă se arată în publicația Irish Times. Aceasta ar însemna reducerea ratei șomajului cu 27 %.

De asemenea, Eurovegas-ul ar putea fi înconjurat de prevederile legii antifumat din Spania.

Eurovegas-ul va conține 6 cazinouri, 12 hotele cu 36 de mii de camere, o sală de conferințe, 3 terenuri de golf, baruri , restaurante și centre pentru iubitorii de shopping. Proiectul va fi construit în mai multe faze pentru a realiza ceea ce este propus în planul de mai jos.

Planul Eurovegas-ului. PC: playersbrief.com
Planul Eurovegas-ului. PC: playersbrief.com

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *