Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi în prima duminică din iulie

Deja suntem în iulie și temperaturile ridicate ne dau bătaie de cap. Totuși dacă nu ați reușit să vă faceți pentru ultima zi din weekend, #diez îți vine în ajutor.

#. Hanul Manuc Bei + Ferma de Struți 165 Lei

Dacă încă nu ai reușit să vezi hanul Manuc Bei sau Ferma de Struți atunci ai posibilitatea să mergi în excursie cu transport tur-retur și ghid licențiat. Detalii aici. 

#. Iulie ne bucură cu soare, mișcare și alergare!

Comunitatea Femeilor Active invită toți doritorii la un nou antrenament/ primblare/ mișcare în jurul lacului Valea Morilor!!! Antrenamentul se începe la ora 9, așa precum soarele încălzește destul de tare. Fiecare, este recomandat să-și ia câtă o sticluță cu apă! Detalii aici. 

#. Summer Berry Fair 

Duminică, 2 iulie, ne revedem în parcul Catedralei din Chișinău ca să punem poamă nouă-n gură veche!  La târg vor participa comercianți din toate zonele țării și din stânga Nistrului! Agricultorii vor aduce agrișe, mure, coacăză și zmeură direct de pe ogor! Evenimentul începe la ora 10:00. Vezi detalii aici. 

#. Wine friendly: Nuanțe solare în pahare

Alege să-ți petreci ziua de 2 iulie frumos și neapărat gustos! Te invităm la un nou eveniment Wine Friendly, care va avea loc în incinta localului Tucano Coffee Kenya. Vei avea ocazia să participi la o degustare cu 5 soiuri de vin și multe poziții delicioase în meniu. Toate acestea la un preț de 100 lei! Evenimentul va fi ghidat de somelierul Ina Saghina. Evenimentul se va începe la ora 17:00. Detalii vezi aici. 

#. COCO Chanel – Oglinzi

Pentru că vara este cel mai fierbinte anotimp, Teatrul Geneza Art a decis să pună pe jar publicul spectator și să încheie stagiunea a VII-a cu o premieră promițătoare „Coco Chanel”! Ideea acestui proiect îi aparține regizorului spectacolului Daniela Burlaca, cu scopul de a crea un eveniment de amploare dincolo de bariere. Spectacolul va începe la ora 19:00. Detalii aici. 

#. Uptown’s Acoustic Jam

Prima duminica a lunii Iulie va fi marcată de un extraordinar jam session acustic în curtea Uptown Cafe. Alături de Andrei Glavan Lidia Scarlat Radu Zara și Andrei Ciobanu o să plutim pe vibe-urile pieselor cunoscute și preferate dar o sa încercăm să intrăm și pe țărmul improvizațiilor spontane. Evenimentul va începe la ora 19:30la Uptown cafe. Detalii despre eveniment aici. 

#. Zimbru – Dacia | Derby-ul capitalei

Derby-ul Capitalei – din prima etapă noului sezon! ?  Meciul va începe la ora 20:00. Detalii aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine