Șapte evenimente frumoase de vară pentru un sfârșit de săptămână cât mai interesant

6951011-blonde-girl-summer-hat
Foto:7 Themes

Ce faci în această vinere? Dacă nu ți-ai făcut încă planuri, atunci noi am pregătit pentru tine câteva recomandări de evenimente drăguțe care cu siguranță îți vor asigura un sfârșit de săptămână memorabil.

#1. ZIP Fashion Photography Contest

facebook.com/ziphousecenter

„ZIP Fashion Photography Contest” este o competiție bazată pe o provocare pentru artiștii în fotografie care sunt specializați în fotografia fashion sau pentru cei care îşi propun să se specializeze în acest domeniu. Provocarea în sine este delimitată printr-o sarcină de a face două fotografii (1 indoor si 1 outdoor) pentru un brand local sau designer într-o perioadă scurtă de timp, de doar 2 zile.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI.

#2. Nopțile Pianistice la Filarmonică

facebook.com/Filarmonica.Chisinau

În data de 30 iunie, ora 19:00, Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale evolua sub bagheta dirijorului Valentin Doni, Maestru în Artă, și soliștii Robert Neumann (Moldova/Germania), Michel și Nicolas Bourdoncle (Franța), care vor crea o comuniune între sufletele pasionate de frumos.

Alte detalii interesante despre eveniment găsești AICI.

#3. Macbeth

facebook.com/TeatrulNationalDeOperaSiBaletMariaBiesu

Pentru cei care știu ce înseamnă și iubesc arta, un eveniment pe măsură care nu trebuie ratat. Regia – Andrea Battistini (Italia), Conducerea muzicală – Nicolae Dohotaru, Artist al Poporului, Decor- Iurie Matei, Artist al Poporului, Costume – Anastasia Spătaru, Coregrafia – Ada Simona Totaro (Italia), Prim-maestru de cor – Oleg Constantinov, Maestru în Artă.

Alte detalii interesante despre eveniment găsești pe următoarea pagină de FACEBOOK.

#4. Games Night: Mafia

facebook.com/art.labyrinth

Mafia este jocul care învață, deci este un joc didactic, util, care oferă o dezvoltare afectivă, cognitivă necesară pentru adulți și pentru copii. Pentru adulți Mafia ajută la doborârea barierelor mintale și de comunicare, te dezvoltă drept o persoană socială, te invită la analiză, logică, intuiție și interacțiune reciprocă.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI.

#5. Dendrarium Y O G A

În această vineri, 30.06, 19.00, sunteți invitați la o meditație de seară în aer liber. Clasele sunt gratuite. Tot ce trebuie să faceți – să vă înscrie-ți. Covorașe de sport le găsești pe loc acolo! Și nu uitați să vă luați haine cât mai comode.

Alte informații despre eveniment găsiți pe următoarea pagină de FACEBOOK.

#6. Funky Moon: Classic Rock

Vineri este ziua distracțiilor. Iar la Funky Mamaliga se știe despre acest lucru, așa că odată cu apusul soarelui ești așteptat cu un playlist fierbinte și multă voie bună.

Mai multe detalii găsești AICI.

#7. VARA – Chișinău

facebook.com/mbf.md

Federaţia de Badminton din Republica Moldova în are onoarea să vă invite la Campionatul Internațional pentru amatori și veterani „Vara Chișinău-2017”, organizat în perioada 30 iunie -02 iulie 2017. În vederea extinderii numărului de participanți în cadrul acestei competiții, invitaţia este adresată tuturor pasionaților de badminton: profesioniștilor, începătorilor și veteranilor.

Mai multe detalii despre eveniment găsești pe această PAGINĂ DE FACEBOOK.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine