Festivalul IA MANIA revine în 2017! Află când și unde va avea loc

XK1A6589
Foto:IaMania

Satul Holercani se pregătește pentru o nouă sărbătoare. Festivalul artelor născute din tradiții revine pe malul bătrânului Nistru. Îmbracă-te în IE și vino să te umpli de mândrie! Nu ai o IE, acolo poți să-ți cumperi una. La festival, te așteaptă un târg de bucate tradiționale și artizanat autentic, cu oameni frumoși și istoriile lor de lucru cu tradițiile la Concursul de artă murală ”Cai Verzi pe Pereți”, precum și ”Mândria” – competiția colecțiilor vestimentare inspirate din tradiții.

Festivalul va avea loc și de această dată în satul Holercani, Dubăsari, pe data de 8 iulie, începând cu ora 12. Pentru a participa la eveniment, trebuie să completezi unul din formularele special realizate pentru fiecare concurs:

#Târg culinar de bucate tradiționale. Comercianții de gastronomie sunt invitați să pregătească meniul de bucate tradiționale și să completeze formularul de participare. Termenul limită este 25 iunie.

#Comercianții cu produsel locale și artizanat trebuie să completeze formularul aici.

#Artiștii care-și găsesc inspirația în tradiții și vor să participe la concursul de pictură murală „Cai verzi pe pereți”, pot să completeze acest formular ca să intre în concurs. 

#Designerii care vor să se inspire din tradiții și să creeze colecții vestimentare moderne pentru concursul Mândria, sunt invitați să completeze și ei un formular.

Mai jos vedeți cum s-a desfășurat evenimentul în anii precedenți.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine