Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi în prima vineri din vară

events1
Foto: Camila Cordeiro

#diez a făcut o selecție de evenimente la care poți să mergi în prima vineri din vara lui 2017. Fie că vrei să mergi la teatru, la un eveniment de IT sau la un festival unde se mănâncă bine, găsești mai jos o listă de evenimente care să te energizeze și să te umple de bună dispoziție.

#1. BBQ FEST

În perioada 2-4 iunie, participă la cel mai mare festival BBQ din țară. Vizitatorii vor mânca frigărui, mici, cîrnăţei, fripturi, aripioare și vor putea participa la concursuri și tombole. Și în acest an, cei prezenți se vor putea distra la cursa de porci, la shoul vedetelor, pe terenul de joacă pentru copii. Află tot ce te interesează despre eveniment aici.

#2. Simbioza Simfonică – MoldoCrescendo la Filarmonică 

Ascultă două dintre cele mai frumoase lucrări simfonice scrise vreodată – Simfonia nr. 5 de Ludwig van Beethoven și Concertul nr 1 pentru pian și orchestră de Piotr Ilych Tchaikovsky. Pe 2 iunie, la Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici” de la ora 19:00 se vor interpreta două lucrări ce au colindat tot mapamondul. La auzul primelor 4 note din această simfonie știi deja că este vorba de Beethoven, acest motiv a fost intitulat motivul destinului care bate la ușă. Mai multe detalii, găsești aici.

#3. Treasure Hunt 

Interact Club Chișinău vine cu un eveniment pentru ca să te pregătească moral de vară, fie ea plină de studii, fie de distracție. Pe 2 iunie, la ora 16:00, vino la TREASURE HUNT, marca Interact. Tot ce trebuie să faci este să îți chemi încă 2-3 prieteni, pentru a forma o echipă de 3-4 oameni și să completați împreună formularul de înscriere. Activități te vor face să ieși din zona de confort și să faci  mult sport. Detalii, pe pagina de facebook.

#4. Launchtrack Demo Day 

În ultimele 10 luni, 10 tineri antreprenori din Moldova și-au construit startupurile la Tekwil, îndrumați de mentori cu experiență din Olanda. Vineri, echipele își vor prezenta proiectele în fața unor investitori străini. Dacă vrei să vezi care sunt rezultatelor eforturilor depuse de participanți și să afli ce inovații au adus pe piața de afaceri de la noi, vino la ora 18.00 la Tekwill. Toate detaliile despre eveniment, le găsești aici.

#5. Cercul de Film

La ediția cu numărul VIII a #CerculuiDeFilm, vei putea viziona și discuta alături de prieteni pe marginea filmului Pozitia Copilului. Acesta este o producție românească, un film ce se învârte în jurul relației mama-fiu, cu o mamă dominatoare și un fiu adult, dar neadaptat, sufocat de o relație mult prea intruzivă. Dacă vrei să-l vezi, află tot ce te interesează aici.

#6. Clear History – Teatru Spălătorie 

Clear History este un spectacol despre trecutul recent al Moldovei, un trecut ce pare a fi total necunoscut tinerei generații și complet ignorat sau poate chiar ascuns cu grijă de către cei din generația-martor al acestor evenimente. Spectacolul va începe la ora 19.00. Dacă vrei să mergi, află tot ce te interesează aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine