(doc) Igor Dodon a semnat decretele de demisie a miniștrilor liberali

igor dodon
Foto:Facebook/Igor Dodon

După ce liberalii au anunțat că pleacă din coaliția de guvernare, iar miniștrii și viceminiștrii și-au prezentat demisia, Igor Dodon a anunțat astăzi că a semnat decretele privind revocarea acestora din funcție.

„În istoria Republicii Moldova au fost diferiți miniștri, unii mai buni, alții mai incompetenți, dar majoritatea au manifestat un anumit grad de devotament față de această țară. Niciodată însă până acum nu s-a combinat într-o măsură atât de gravă incompetența cu dorința de lichidare a acestei țări, ca în cazul miniștrilor liberali. Acești miniștri, ca și liderii lor politici, nu și-au ascuns intențiile unioniste și de lichidare a statalității moldovenești. Prin urmare, semnarea decretelor de demitere a acestora constituie nu doar un gest administrativ, ci și unul de dreptate istorică și politică pentru statul Republica Moldova”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Pavel Filip a anunțat în cadrul unui briefing de presă că mâine, la ședința de Guvern vor fi numiți noii viceminiștri în ministerele care au rămas fără conducere. Premierul susține că nu este necesară numirea noilor miniștri în cele rămase fără conducere, deoarece reforma Guvernului este pe ultima sută de metri.

Amintim că mai mulţi miniştri au fost reţinuţi, iar miniştrii liberali şi-au prezentat demisia după ce primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, a fost plasat în arest la domiciliu.

2

3

4

a

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine