Alarmă falsă cu bombă la Teleradio-Moldova

teleradio
Foto:Teleradio Moldova PC: panoramio.com

O persoană a anunţat că a observat un pachet suspect în apropiere de Casa Radio. Ajunşi la faţa locului, aceştia nu au depistat, însă, nici un obiect periculos, iar angajaţii instituţiei nu au fost evacuaţi. Incidentul s-a întâmplat chiar de ziua în care Radio Moldova a împlinit 83 de ani de la fondare.

Incidentul nu a afectat activitatea instituţiei.

“Astăzi noi sărbătorim 83 de ani de la începutul difuzării regulate a emisiunilor Radio Moldova. Şi de dimineaţă am avut o surpriză, nu din rea voinţă, probabil a fost pur şi simplu o glumă de prost gust”, a declarat angajatul TeleRadio Moldova, Victor Bădulescu.

Poliţia urmează să stabilească circumstanţele în care coletul a ajuns la intrarea în Casa Radio.

“Poliţia a fost informată de către şeful pazei de la Casa Radio că la intrarea în sediu a fost depistat şi observat un obiect suspect, învelit într-o bucată de stofă. La faţa locului au fost orientate câteva echipaje. Nu s-a depistat nicio substanţă explozivă, deci nu prezenta nici un pericol”, a menţionat şeful serviciului de presă al Direcţiei Poliţie Chişinău, Adrian Jovmir.

De la începutul anului, au fost înregistrate cinci alerte false cu bombă. Pe aceste cazuri au fost pornite dosare penale.

Sursa: Publika.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *