Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” vă invită la Ziua uşilor deschise

usmf

Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova vă invită la Ziua uşilor deschise, care se va desfăşura sâmbătă, 20 mai 2017.

În această zi, universitatea își deschide larg ușile special pentru toți potențialii mediciniști, cărora le oferă oportunitatea să participe la o întâlnire cu rectorul instituției, prorectorii, decanii și cadrele profesoral-didactice, iar în urma întâlnirii să afle mai multe informații cu privire la ofertele educaţionale ale USMF „Nicolae Testemiţanu”. Reprezentanții Comisiei de admitere vor fi la dispoziția vizitatorilor pentru a răspunde la toate întrebările privind organizarea procesului de înmatriculare la universitate.

Totodată, cei interesați vor avea posibilitatea să viziteze aulele și sălile de studiu, Biblioteca Științifică Medicală, Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală, Muzeul de anatomie, laboratoarele științifice, centrele de informare Infomedica, căminele studențești, Aleea savanților și medicilor iluștri şi alte obiective din cadrul USMF „Nicolae Testemiţanu”.

usmf.md
usmf.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine