(foto) Bătălia posterioarelor pe Instagram

irina
Foto:Irina Shayk PC: One.ro

Kim Kardashian a dezvăluit recent că a reuşit să revină la silueta de înainte de sarcină cu ajutorul dietei Atkins, iar după această „ştire” a venit şi confirmarea: o fotografie „selfie”, în oglindă, în care posteriorul său se află în centrul atenţiei.

Kim nu este un caz singular, ci un număr mare de vedete s-au lăudat cu formele lor „din spate” pe celebrul portal de socializare, scrie The One.

Candice Swanepoel, de exemplu, a primit cadou o pereche de bikini şi nu a dorit să lase evenimentul să treacă, fără să împărtăşească înainte o fotografie cu fanii săi. Astfel, vedeta s-a pozat în lenjerie intimă şi apoi a postat imaginea pe contul său de Twitter. Alături de imagine, modelul a comentat: „Mulţumesc, FrankiesBikinis pentru cadou. Îmi place la nebunie motivul tribal”. Modelul Victoria’s Secret este una dintre cele mai bogate femei din lume, aceasta situându-se pe locul 10 într-un top al celor mai bine plătite supermodele, în anul 2011.

 

candice
Candice Seanepoel PC: One.ro

Kylie Minogue a postat o imagine pe contul său de pe reţeaua de socializare Instagram în care apare cu spatele la camera foto, în costum de baie, în timp ce se află în vacanţă, pe malul mării. Au trecut 13 ani de când cântăreaţa a devenit celebră pentru posteriorul său, atunci când a apărut într-o pereche de pantaloni scurţi aurii, provocatori, în videoclipul Spinning Around.

 

kylie1
Kylie Minogue PC: One.ro
kylie-2705217a
Kylie Minogue PC: One.ro

Rihanna nu trebuie să fie urmărită de paparazzi pentru a fi fotografiată în ipostaze inedite. Vedeta îşi postează singură cele mai neaşteptate fotografii pe conturile sale de pe platformele de socializare. Vedeta poate fi considerată chiar campioana fotografiilor indecente postate voluntar pe internet: fie că doreşte să le arate fanilor noul tatuaj de pe fese sau chiar de sub sâni, fie că stă nud lângă şemineu, iar postura nu trebuie să rămână neimortalizată, iar apoi făcută publică, Riri găseşte mereu câte un motiv pentru a se expune.

 

riri3
Rihanna PC: One.ro
riri
Rihanna PC: One.ro
rihanna-2705236a
Rihanna PC: One.ro

Printre vedetele care nu s-au putut abţine şi au dorit să împărtăşească imagini deocheate cu fanii lor se mai numără Bar Refaeli, Irina Shayk, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes şi Behati Prinsloo.

 

doutzen-2705215a
Doutzen Kroes PC: One.ro
candice-swanepoel-2705222a
Candice Seanepoel PC: One.ro
chanel-iman-2705204a
Chanel Iman PC: One.ro
heidi-k
Heidi Klum PC: One.ro
Kim Kardashian PC: One.ro
Kim Kardashian PC: One.ro
bar-refaeli-2705223a
Bar Refaeli PC: One.ro
alessandra-ambrosi-2705207a
Alessandra Ambrosio PC: One.ro
irina-shayk-2705239a (1)
Irina Shayk PC: One.ro
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *