(video) Tânărul din imagini a fugit cu telefon de 6 mii de lei dintr-un magazin specializat

11-700×352
Foto:Captură video

În seara zilei de 8 februarie curent, vânzătorul unui magazin de telefonie mobilă a alertat Poliţia Capitalei, comunicând că ar fi fost jefuit de un individ necunoscut. Imediat la faţa locului s-au deplasat poliţiştii sectorului Centru, pentru constatarea şi documentarea circumstanţelor în care a avut loc jaful.

Potrivit informaţiilor prezentate de către victimă, în special secvenţele video de la camerele de supraveghere instalate în magazin, infractorul i-a cerut vânzătorului să-i demonstreze un telefon mobil de model “Samsung J5-Prime”. Acesta a luat telefonul în mână şi fuge din magazin fără să achite suma de 5.899 lei.

Pe marginea acestui caz a fost iniţiat un dosar penal pentru jaf, în cadrul căruia sunt acumulate toate informaţiile ce ar servi la identificarea individului. Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate să informeze Poliţia la numerele de telefon 0699 86 649 / 0691 50 993. Confidenţialitatea sursei este garantată.

Potrivit legislaţiei penale în vigoare suspectul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 000 lei la 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 5 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine