Pompierii au stabilit cauza prealabilă a incendiului din strada Munceşti

Foto:PC: captură video

A fost stabilită cauza prealabilă a incendiului izbucnit în depozitul de uscare a materiei lemnoase, din str. Munceşti 799. Conform cercetărilor, s-a constatat, că cel mai probabil incendiul a izbucnit în urma unui scurtcircuit în reţeaua electrică de înaltă tensiune.

Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situații Excepționale, o încheiere privind versiunea finală de producere a incendiului, va fi întocmită de specialiştii Laboratorului experimental antiincendiar. La moment, cazul este investigat de colaboratorii organelor de drept, în comun cu angajaţii Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale. Incendiul a afectat 3000 m. p. din acoperişul depozitului.

În cadrul intervenţiilor pompierilor, au fost create patru sectoare de lucru cu echipe ale Serviciului protecţiei împotriva gazelor şi fumului, fiind lansate 12 ţevi de refulare pentru stingerea incendiului, inclusiv 4 ţevi pentru protejarea încăperilor adiacente. Datorită acţiunilor întreprinse, nu s-a permis propagarea incendiului în încăperile depozitului, fiind salvate construcţiile din apropiere.

Prejudiciul material urmează să fie estimat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *