Pentru maltrare și acte de tâlhărie riscă să stea după gratii până la 10 ani

hdgfyd
Foto:Poliția a descoperit o tâlhărie produsă în raionul Glodeni PC: captură video

Doi bărbați suspectați de săvârșirea unei infracțiuni in raionul Glodeni, unul dintre ei fiind dat în căutare pentru fabricarea şi punerea în circulaţie a banilor falşi au reținuți la domiciliul unui din suspecți.

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigații au identificat și reținut, la 17 iunie, curent, persoanele suspectate de săvârșirea acestei infracțiuni, unul dintre ei fiind dat în căutare de către Inspectoratele de poliție din Glodeni și Fălești pentru fabricarea şi punerea în circulaţie a banilor falşi.

Potrivit Inspectoratului General de Poliție, forțele de ordine, au stabilit că în dimineața zilei de 8 mai, curent, în jurul orei 9:30, o persoană mascată, cu cagulă pe față și cu mănuși, a pătruns prin acces liber în gospodăria unui locuitor al satului Cajba, Glodeni.

Potrivit cercetărilor, în casă se afla fiul victimei, un minor de 15 ani. Suspectul ar fi maltratat minorul, legîndu-l la mîini și amenințîndu-l cu un cuțit, a sustras din casă safeul metalic în interiorul căruia se afla un ceas din aur, un telefon mobil și diferite documente.

În cadrul desfășurării anchetei, poliția a stabilit că persoana suspectată face parte dintr-o grupare compusă din 3 membri cu vîrsta cuprinsă între 23 și 30 de ani, locuitori ai raioanelor Ialoveni, Glodeni și Chișinău.

Actualmente, suspecții sunt cercetați penal pentru tâlhărie. Potrivit legislației, persoanele vinovate, riscă privațiune de libertate de la 6 la 10 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *