(foto) Lorena Eni va reprezenta Moldova la Super Models International 2013

sirbuproduction_0170231
Foto:Lorena Eni v-a reprezenta Moldova în Tailanda PC: Sirbu Production

Modelul Lorena Eni va reprezenta Moldova în concursul internațional de frumusețe Super Models International 2013, care se va desfășura pe data de 2 noiembrie în Tailanda.

Acesta este un concurs reprezentativ, scopul căruia este schimbul de valori culturale, alegerea celor mai talentate delegate ale țărilor și dezvoltarea relațiilor culturale prin intermediul ultimelor tendințe ale modei, transmite allfun.md.

Lorena este studentă în anul doi la facultatea de drept, am absolvit și facultatea de turism. „Pasiunile mele sunt dansurile sportive pe care le-am practicat pe parcursul a 11 ani, formându-mi personalitatea. De asemenea modelling-ul, îmi plac mult activitățile în care pot să-mi manifest aptitudinile. În calitate de model am participat în foarte multe sesiuni foto, show-uri de modă, proiecte, reportaje televizate, spoturi publicitare. Primul concurs de frumusețe la care am luat parte a fost la liceu, unde am câștigat coronița. Însă la un concurs de talie internațională am participat anul curent pentru prima data, la Miss Fashion TV, a fost o experiență foarte frumoasă pentru mine.

Acum cu mult entuziasm mă pregătesc pentru concursul ce va avea loc pe 2 noiembrie în Thailanda, Super Models International. Mă simt foarte mândră să reprezint Moldova la acest concurs. Aceste activități sunt utile și valoroase pentru mine și pentru dezvoltarea generală atât timp cât le combin cu studiile. Mereu am fost de părerea că dacă îți dorești ceva cu adevărat – atunci vei obține ce ți-ai pus în gând. Și asta nu pentru că aș fi o mare visătoare, consider că dacă depui suflet și tărie de caracter, îți atingi scopurile! O femeie frumoasă e o armonie între intelect și fizic!“, a mărturisit tânăra.

 

PC: Facebook
PC: Facebook
sirbuproduction_0171241
PC: Sirbu Production
sirbuproduction_0170051
PC: Sirbu Production
PC: Sirbu Production
PC: Sirbu Production
sirbuproduction_0169981
PC: Sirbu Production
sirbuproduction_0169891
PC: Sirbu Production
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *