O sâmbătă plină de evenimente. 17 recomandări pentru 17 decembrie

hernan
Foto:Hernan Sanchez

O explozie de evenimente are loc la 17 decembrie la Chișinău, de la dansul din buric la târg de murături. Iată lista evenimentelor selectate de către echipa #diez.

#1. Sex sau Intimitate

Ambii avem un simţ profund pentru ceea ce este evident. Un bărbat şi o femeie care sunt îndrăgostiţi puternic unul de altul şi care sunt pentru totdeauna devotaţi mariajului lor, uneori totuşi vor ricoşa unul spre altul în confuzie şi frustrare. La ora 17:00, Drumul Schinoasei 6. Detalii în eveniment.

#2. Barbar Wine Friendly

Dragi prieteni, Vă invităm sâmbăta la o degustare de vinuri magică! Vom avea parte și de măestria și iscusința unui sommelier ce ne va descrie fiecare vin în parte! La ora 18:00, la Barbar, detalii pe Facebook.

#3. Unitate prin Diversitate (vol.6)ϟ Lansare compilație ϟ Rap

Noxa Records în colaborare cu FOLKS anunță lansarea volumului șase (6) al compilației de rap (anuală) – Unitate Prin Diversitate! Așadar, pe scena Spălătoriei vor evolua MC-ii care au trecut preselecția și care sunt invitați să iși spună LIVE cuvântul. La fel, sunt invitați toți iubitorii de muzică bună și de mesaje spărgătoare de creieri, livrate ritmic. În pauze, baietii de la Noxa Records vor arunca în aer câteva piese de pe materialele lor noi. La ora 20:00, la Spălătorie, contribuția 20 lei. Detalii în eveniment. 

#4. CULTure of Flavour. Меджикул

CULTure of Flavour – o întreagă mixologie, dar de data aceasta nu doar a sunetului dar şi a gustului.
Această seară noi o dedicam culturii de bar şi artei cocktailurilor. Extravaganţa experților în Bar-cultură se va petrece sub performanța uneia din cele mai luminoase echipe din scena modernă – Magicool. La ora 20:00, la Sensi-bar, detalii pe Facebook. 

#5. Balkan Party cu Dj Codek!

Balkan music, ediția a treia. Tot așa: atitudine, distracție în stil Kusturica, adică nebunie garantată. În meniu pregătim r’n’b / hip-hop / rock / pop / rock’n’roll music, adică o salată de sunete în care predomină ingredientul principal: muzică balcanică cu Dj Codek. La ora 22:00, la Kiras, detalii în eveniment.

#6. Zilele filmelor de Crăciun

Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape. Iată de ce ALTFilm a pregătit pentru tine o serie de filme din toate vremurile, fără de care Crăciunul nu mai este același – de la „It’s a wonderful life” până la Ironia sorții. Ne vedem la Cinematograful „Odeon”, la ora 19:00! Evenimentul este organizat de Altfilm cu sustinerea Delegatiei Uniunii Europene in Republica Moldova. Detalii pe #diez. 

#7. Bazar : TIME for Changing Clothes, editia I

Kentford Business Center MD și Handmade Chișinău vă invită la cel mai inedit, variat și surprinzător BAZAR DE HAINE din Chișinău: TIME FOR CHANGING CLOTHES, în perioada 17-18 decembrie 2016, la clădirea KENTFORD Business Center, Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 202 2004 Chișinău, etajul I. Detalii pe Facebook. 

#8. Turneul național de șah

Combină perfect educația și jocul. Turneul de șah pentru amatori este organizat cu scopul de a promova practici pozitive de educație incluzivă. Și integrarea persoanelor cu diverse tipuri de dizabilități în viața socială prin oferirea unor oportunități egale de participare la competiții sportive de nivel național. La Artico, detalii în eveniment. 

#9. Codmuraturi

Dragi, maieștri ai conservelor, vă așteptăm cu butoaiele și borcanele voastre pline de bunătăți conservate pe 17 și 18 decembrie, pe terasa restaurantului Casa Masa, str. Puskin 13. Veniți cu tot ce aveți mai bun de vânzare la târg, iar noi vă aducem clienții direct la borcane. Detalii pe Facebook. 

#10. Book Club with Will Dickson:Truman Capote’s „A Christmas Memory”

La ora 12:00, la American Language Center, detalii în eveniment.

#11. Feeria Darurilor 2016 – decor pentru casă

Art-salon molDeco vă invită la ce de-a VI-a ediție a Târgului de Crăciun FEERIA DARURILOR 2016.
De această dată evenimentul va fi dedicat decorului pentru casă, iar cei 17 participanți vor oferi piese deosebite de autor, create în cea mai mare parte în exemplar unic.

Veți putea alege pentru oamenii dragi cadouri selectate cu multă grijă, de cea mai bună calitate, piese unicat de ceramică, pernuțe și panouri decorative, obiecte din lemn natural, păpuși și compoziții exclusive lucrate manual, lumânări, cutii, ilustrate, jucării, precum și multe altele. La ora 13:00, la molDeco, detalii pe Facebook. 

#12. Dans din buric. Prezentare

Belly Dance și Belly Dance Fusion cu Iana Fortuna. La ora 13:00, la NEOGYM, detalii în eveniment. 

#13. Curs de Introducere în Filosofie Practică

Acest Curs de Introducere se desfăşoară săptămânal, pe durata a trei luni, făcând parte dintr-un Program de Studii împărţit în şapte cicluri. Când? Începând din 17 decembrie , ora 17:30-19:30. La această dată va avea loc prezentarea generală a cursului, iar participarea la tema de prezentare este gratuită. Unde? La sediul Asociaţiei culturale Noua Acropolă de pe strada Drumul Schinoasei, nr. 25. Detalii pe Facebook.  

#14. Tango Practică

Va așteptăm cu drag pe data de 17.12 la tango practica în sala de la Kedem, etajul 2., la ora 18:00. Prețul e 70 lei. Detalii în eveniment.

#15. Alternosfera, Chișinău, Hala Moldova Film

În perioada noiembrie – decembrie 2016, Alternosfera susține un turneu de încheiere a promovării albumului Haosoleum și, respectiv, a tripticului Epizodia. În cadrul turneului vor avea loc concerte în orașe, precum București, Brașov, Iași, Constanța, Cluj Napoca, Craiova, Arad, iar ultimul concert se va desfășura la Chișinău, pe 17 decembrie, la Hala Moldova Film (Șos. Hâncești 61). Detalii pe Facebook.

#16. Travel books MD Offline #10

Un eveniment cu târg de cărți, Ce?Unde?Când? și multe concursuri. La ora 20:00, la Generator Hub, detalii în eveniment.

#17. Star Wars: Rogue one la Cinema Patria

Jyn Erso, o mercenară a Rebeliunii, este pe punctul de a primi cea mai mare provocare din viața ei, când Mon Mothma o va trimite să fure planurile din Death Star. Cu ajutorul Rebelilor, un maestru spadasin și forțele non-aliate, Jyn va realiza că a intrat în ceva mult mai greu decât credea la începutul misiunii. Filmul ne va arăta o nouă parte a francizei Războiul Stelelor în același univers, dar văzut din alta perspectivă decât cea cu care ne-am obișnuit pâna acum.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine