Află topul stereotipurilor și promovează toleranța în cadrul proiectului G.O.L.D.

15181681_1390988714244629_2190359147231210707_n

Ești un tânăr dornic de noi cunoștințe și de dezvoltare multilaterală? Atunci Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău te îndeamnă să aplici la G.O.L.D., proiectul de aur al CMTC. Anul acesta, proiectul se va desfășura timp de 3 săptămâni, care promit a fi productive și interesante, și vor avea ca subiect 3 teme actuale și utile : Toleranța și Stereotipurile, Libera Exprimare și Dezvoltarea Culturală.

Prima săptămână, care se va desfășura în perioada 05-09 decembrie, va fi axată pe tematica toleranței și stereotipurilor, având ca scop informarea tinerilor și promovarea în rândul acestora a importanței diversității rasiale, necesitatea egalității de gen, rasă și orientare sexuală.

Cea de-a doua săptămână va avea loc în perioada 16-20 ianuarie și vine cu o tematică interesantă pentru tineri, și anume libera exprimare. În cadrul acestei săptămâni, tinerii vor afla despre avantajele extrovertismului și vor avea șansa să treacă peste barierele psihologice și sociale, pentru a ieși din zona lor de confort.

A treia săptămână și ultima din cadrul proiectului se va desfășura în perioada 20-24 februarie. Va avea ca scop promovarea culturii în rândul tinerilor și a dezvoltării multilaterale a acestora, prin implicarea activă în cunoașterea aprofundată a particularităților definitorii a culturii altor țări.

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani sunt îndemnați să aplice la prima săptămână a proiectului G.O.L.D. cu tematica „Toleranța și stereotipuri”. Cunoaște istorii de viață și informează-te asupra diversității culturale, etnice și rasiale din țara ta. Află topul stereotipurilor și promovează toleranța alături de CMTC!

În prezent este deschisă aplicarea pentru prima săptămână, pentru a fi printre participanți completați formularul.

poster-gold-3-01

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine