(vox) Cine crezi că este cel mai bun tânăr moldovean de peste hotare?

grand canyon
Foto:Alexandru Lebedev pe un vârf de la Marele Canion, SUA

Echipa #diez vrea să cunoască tinerii cu cetățenie moldovenească care ajută Moldova dar fac și lumea mai frumoasă. În Europa, sau Africa, sau una din Americi. De aceea avem nevoie de ajutorul vostru de a ne spune ce știți și pe cine știți. Cu cât mai mulți completați, cu atât informația va fi mai bună.

Există o glumă care spune că moldovenii sunt peste tot iar Moldova e doar oficiul central.

Vrem să descoperim tinerii din Moldova care trăiesc în altă parte și fac ceva frumos. Au expoziții de artă sau fotografie, sunt cineaști sau călători, scriitori sau activi social. Schimbă lucruri, propun lucruri sau nu sunt de acord cu alte lucruri. Tineri din Moldova care se manifestă în locurile unde sunt, iar când noi auzim de acasă că aceștia au câștigat vreun concurs, medalie sau altceva, ne mândrim.

Criterii: tineri până în 35 ani, cu cetățenia Moldovei care au locuiesc sau intenționează să locuiască mai mult de șase luni într-o țară străină (sunt deja acolo la studii sau alte proiecte).

Completați vă rugăm formularul de mai jos:

Rezultatele le vom publica începând cu ziua de luni, 28 octombrie, așa că vă rugăm să completați și să le dați și altora să completeze. Cu cât mai multă informație strângem, cu atât vom avea un tablou mai clar a moldovenilor ce sunt activi în afara țării.

De asemenea pentru studenți, a fost lansat proiectul Gala Studenţilor Originari din Republica Moldova ”Excelenţă Academică pentru Moldova” pentru a premia cei mai buni tineri din Moldova care învață în străinătate.

Taguri: #vox
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *