(video) Traian Băsescu a votat: „Orice om care se gândește la binele Republicii Moldova va vota pentru Maia Sandu”

privesc.eu

Proaspăt cetățean al Republicii Moldova, fostul președinte al României, Traian Băsescu, a votat pentru președintele Republicii Moldova! Cetățenii prezenți la secția de votare scandau: „Basarabia e România!”.

„Am votat pentru un președinte care va menține drumul european al R. Moldova. Categoric, în fața alternativei Igor Dodon sau Maia Sandu, orice om care se gândește la binele Republicii Moldova va vota pentru Maia Sandu”, a declarat Băsescu.

Acesta a ținut să menționeze că Dodon propune anularea Acordului de Asociere la UE, ceea ce înseamnă că cetățenii moldoveni își vor pierde dreptul de libera circulație în UE. „Dodon propune intrarea în Uniunea Vamală, ceea ce înseamnă sărăcie. Maia Sandu propune drumul către Uniunea Europeană și către piața liberă UE”, a subliniat Băsescu.

Fostul președinte al României a fost rugat de către jurnaliști să demonstreze că a votat și să arate tuturor că deține cu adevărat pașaportul Republicii Moldova.

 

basescu-1

„Dodon propune un drum către vostok, ceea ce înseamnă o guvernare de tip oligarhic, or eu ca cetățean al R. Moldova vreau valorile europene în această țară”, a conchis Băsescu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine