Încă un partid din Moldova își îndeamnă susținătorii să o voteze pe Maia Sandu

Maia Sandu

Partidul Verde Ecologist din Moldova îndeamnă toţi alegătorii să dea dovadă de solidaritate şi de responsabilitate şi în ziua de 13 noiembrie să participe cu toţii la vot şi s-o aleagă pe Maia Sandu. Într-un comunicat de presă, PVEM menţionează că în prezent se dă o luptă pe viaţă şi moarte între mafia organizată şi cetăţenii liberi, între trecut şi viitor. Formațiunea consideră că prin vot poporul începe eliberarea instituţiilor statului şi face cel mai important pas în renaşterea încrederii în propriile forţe şi în edificarea statului de drept, transmite IPN.

„Partidul Verde Ecologist din Moldova, ca parte integrantă a familiei partidelor verzi europene, consideră că în actuala campanie electorală majoritatea candidaţilor au fost lansaţi de către putere, pentru a crea confuzie în mintea alegătorilor şi, astfel, prin minciună şi manipulare, să permită reprezentantului sistemului oligarhic din Republica Moldova – Igor Dodon – să ocupe din primul tur, Preşedinţia Republicii Moldova”, se menţionează în comunicat.

Potrivit PVEM, „calculele mafiei de la putere au fost date peste cap de către alegătorii responsabili, care au înţeles că Igor Dodon este o marionetă şi colacul de salvare a tuturor politicienilor corupţi, ei votând pentru un adevărat preşedinte integru – Maia Sandu”.

Partidul Verde Ecologist menţionează că „Igor Dodon va izola Republica Moldova de Ucraina pe care a atacat-o din spate, va declanşa un război rece împotriva României, va anula Acordul de asociere cu Uniunea Europeană şi îi va lipsi pe moldoveni de dreptul de a circula în Europa fără vize”.

PEVM mai menţionează că „bătălia cea mare se va da în ziua de 13 noiembrie şi, cetăţenii au datoria să iasă cu toţii la vot şi să smulgă instituţiile statului din ghearele oligarhiei şi a mafiei criminale”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine