Despre turismul medical și de ce e mai bine să te tratezi peste hotare

articole-1200×628

Compania Tatrabis își extinde gama de servicii turistice și în domeniul turismului medical. Compania va oferi suport clienților săi în obținerea tratamentului peste hotare, în cele mai performante instituții medicale dotate cu cele mai noi echipamente medicinale din întreaga lume. Tatrabis facilitează accesul dvs. la medici specialiști cu experiență, de peste hotare, care au abilitatea de a diagnostica și trata cele mai dificile cazuri medicale.

Tatrabis a creat parteneriate cu spitale și clinici acreditate și certificate din întreaga lume pentru a putea oferi consiliere clienților săi și servicii personalizate în funcție de problemele, preferințele clienților și posibilitățile financiare.

Astfel, Tatrabis vă poate oferi o gamă vastă de servicii medicale, de la cele mai simple la cele mai complexe proceduri care vă pot salva/prelungi viața: check-up medical și diagnosticul bolilor oncologice și hematologie, cardiologie, neurologie, endocrinologie/alergologie, ortopedie/traumatologie, ginecologie și fertilizare în vitro, pediatrie, dermatologie/venerologie, urologie, chirurgie estetică/plastică, oftalmologie, medicina nucleară, sanatorii/tratament spa și de relaxare etc., în spitale și clinici din țări precum: Germania, Austria, România, Turcia, Franța, Coreea de Sud, Ungaria, Marea Britanie, Elveția, Polonia, India, Slovacia, Cehia etc.

Consultanții Tatrabis din departamentul turism medical sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferă servicii complete și asistență profesionistă în alegerea destinației potrivite pentru efectuarea tratamentului necesar.

Pentru a obține mai multă informație sau a programa o consultație, puteți accesa pagina web a companiei: www.medical.tatrabis.md sau la numărul de telefon: 069066913, e-mail: med@tatrabis.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine