11 tineri în 11 minute te vor convinge de ce „eualegmoldova”. Vino la „11even” pentru a-i asculta

1
Foto:Facebook/ eu aleg Moldova / я выбираю Молдову

11 tineri din diverse domenii te invită să vii să asculți istoriile lor inspiraționale sub genericul „eu aleg Moldova AICI și ACUM”. Aceștia vor avea la dispoziție 11 minute fiecare pentru a se prezenta la „11even” eveniment, desfășurat în cadrul campaniei „eualegMoldova” pe 11 noiembrie, ora 17:30 la Teatrul Național „Eugen Ionescu”.

Nu decidem în ce țară ne naștem, însă la sigur alegem cât de activi suntem acasă. Fiecare dintre noi are diverse surse de inspirație și motivație ce ne pornesc la acțiune și ne definesc istoria de succes. Credem că tinerii sunt catalizatori puternici ai consolidării sociale și implementării ideilor inovatoare la problemele Moldovei. Ce ne determină să credem în propriile forțe și care este importanţa comportamentului nostru pentru țară?

1

Vorbitorii sunt tineri trecuți prin provocări ce merită împărtășite cu oameni în căutare de exemple practice pentru dezvoltare personală și imbold la acțiune.

La 11even, vei avea oportunitatea să interacționezi cu vorbitorii și cu mulți alți tineri pentru a face schimb de experiență. Intrarea la eveniment este liberă, dar cu înscriere prealabilă, pe care o puteți face la această adresă.  

Mai multe informații despre actualizările evenimentului le puteți afla dacă veți urmări pagina lui de Facebook. 

Organizatorul proiectului, Asociația pentru Dezvoltare Creativă, te invită la 11even – platforma pentru vociferarea mesajelor pozitive, împărtășirea de idei, generarea unor experiențe personale și promovarea liderismului prin chemarea la acțiune!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine