(foto) LIFE un spectacol care te învață lecția războiului te așteaptă la Teatrul Spălătorie

dsc_9374
Foto:Teatrul Spălătorie

LIFE, un spectacol care chestionează posibilitățile și limitele rezistenței individuale pe timp de război te invită să-i devii spectator. În secolul în care bătăliile nu se mai duc și nu se mai câștigă doar pe câmpul de luptă. Ci ajung prin intermediul propagandei din mass media și din rețelele sociale chiar în ograda ta, transformând până și grădinița împreună cu copilul tău într-o armă de luptă.

Spectacolul are ca punct de pornire dialogurile telefonice purtate de artista vizuală, Alevtina Kakhidze, care locuiește în prezent în Kiev cu mama ei care se află în Jdanovka, regiunea Donbass, Liudmila Andreevna. Care încearcă să-și trăiască viața într-un mod demn într-un oraș aflat în mijlocul războiului. Un oraș în care oamenii au încetat să-și mai dea „Bună ziua” și în care societatea s-a divizat dintr-o dată între ei și noi.  

web_life_5_11

Spectacolul este comisionat de HAU Hebbel am Ufer, Berlin și produs de teatrul-spălătorie,  coprodus de HAU Hebbel am Ufer, Berlin, Zürcher Theater Spektakel, FFT Düsseldorf, cu susținerea Fundației Federale Culturale Germane în cadrul festivalului “Estetica Rezistenței – Peter Weiss 100”.

Piesa este regizată în limba română și rusă. Pe scenă vor evolua:  Ion Borș, Nora Dorogan, Nicoleta Esinencu, Alice Monica Marinescu, Kira Semionov, Doriana Talmazan.

dsc_9413

Pentru rezervări contactați echipa cu un apel/sms (cu excepția websms) la 060137111 sau pe mail la contact@spalatorie.md. Rezervările se pot face până la ora 12:00 în ziua spectacolului. Rezervările neonorate se anulează cu 30 minute înainte de ora începerii spectacolului. Contribuție opțională este de 60, 80, 100 lei, contribuție pensionari, studenți și liceeni este de 40 lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine