(video) Un tânăr traficant de droguri a fost reţinut în flagrant delict

%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%83%d0%bd%d0%be%d0%ba11-700×352

Un tânăr în vârstă de 23 ani, locuitor al Capitalei, a fost reţinut de către ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, în momentul când intenţiona să pună în circulaţie ilegală substanţe narcotice de origine vegetală.

Acţiunile poliţiştilor au fost demarate în cadrul unei cauze penale iniţate anterior, în temeiul unor probe concludente ce demonstrau activitatea criminală a individului. În urma percheziţiilor corporale desfășurate, forţele de ordine au depistat şi ridicat mai multe pacheţele cu o masă vegetală uscată şi fărâmițată, asemănătoare cu marijuana, fiind sigilate şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Ulterior în cadrul audierilor bănuitul şi-a recunoscut vinovăţia, privind comercializarea drogurilor pe teritoriul Capitalei. Acesta îşi identifica potenţialii consumatori de droguri prin intermediul persoanelor de încredere, asigurându-şi astfel camuflarea acţiunilor de comercializare a drogurilor.

Actualmente bănuitul este cercetat penal pentru punerea în circulaţiei ilicită a drogurilor în scop de înstrăinare în stare de arest şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 ani până la 5 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine