(video) Șase premiere ne așteaptă în luna noiembrie în cinematografele Patria. Iată care sunt acestea

collage2

„Fantastic Beasts and Where to Find Them”, The „Accountant”, „ The Girl on the Train” sau „ Arrival” sunt cele mai spectaculoase premiere care pot fi urmărite în luna noiembrie pe cele mai mari ecrane din ţară. Vezi mai jos și lista completă:

3 noiembrie – The Accountant: Cifre periculoase

Regia: Gavin O’Connor
Actori: Jon Bernthal, Jeffrey Tambor, J.K. Simmons, Ben Affleck, Anna Kendrick
Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă, Thriller
Durata: 128 minute
IMDb rating: 7.7

Câştigător a două premii Oscar, actorul Ben Affleck (“Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii”) este Christian Wolff, un savant matematician care are o relaţie mai bună cu numerele decât cu oamenii, în drama regizată de Gavin O’Connor “The Accountant: Cifre periculoase”.

Sub o acoperire anostă, Christian ţine contabilitatea unora dintre cele mai periculoase organizaţii criminale din lume. În momentul în care autorităţile ajung pe urmele lui, acesta îşi oferă serviciile unui client legitim: o companie de robotică în al cărui bilanţ apar discrepanţe de milioane de dolari. Lupta pentru supravieţuire începe atunci când Chstistian descoperă neregulile financiare din firmă.

 

3 noiembrie – The Girl on the Train / Fata din tren

Regia: Tate Taylor
Actori: Rebecca Ferguson, Luke Evans, Justin Theroux, Haley Bennett, Emily Blunt, Chris Evans
Gen film:Mister, Thriller
Durata: 112 minute
IMDb rating: 6.7

Romanul, apărut și la noi cu titlul Fata din tren, spune povestea unei tinere femei – a cărei viață nu este tocmai roz – care urmărește în fiecare dimineață, luând același tren, un cuplu tânăr și aparent perfect, ce locuiește într-o casă de lângă calea ferată. Într-o zi vede însă ceva ce o șochează și astfel ajunge să ia parte la viețile pe care le-a observat doar de pe margine.

 

10 noiembrie – Arrival / Primul Contact

Regia: Denis Villeneuve
Actori: Amy Adams, Jeremy Renner
Gen film: SF
Durata: 116 minute

Au aterizat! Nave spațiale misterioase sunt deja răspândite pe 12 meridiane de pe toate continentele. Dar de ce au venit? Ce intenții au? Iată ce are de elucidat Louise Banks (Amy Adams), expertă în lingvistică, solicitată de autorități ca să descifreze limbajul „intrușilor”.

Termen: două zile. Miza: viața tuturor. Dușmani sau prieteni? Război inter-planetar sau șansa de a cunoaște alte forme de inteligență? Succes sau condamnare? O planetă întreagă tremură în așteptarea veștilor. Va reuși oare Louise să traducă la timp limbajul invadatorilor extratereștri sau va “traduce” soarta umanității?

Inspirat de nuvela “Story of Your Life”, semnată de Ted Chiang, filmul este regizat de cunoscutul regizor canadian Denis Villeneuve și a fost nominalizat la Festivalul de Film de la Veneția pentru Leul de Aur. În distribuție îi veți mai recunoaște pe Forest Whitaker și Jeremy Renner.

 

10 noiembrie – Keeping Up with the Joneses

Regia: Greg Mottola
Actori: Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher, Gal Gadot
Gen film: Acţiune, Comedie
Durata: 105 minute
IMDb rating: 5,8

Karen și Jeff Gaffney, doi soți obișnuiți dintr-o suburbie, se trezesc în miezul unei povești internaționale de spionaj după ce află despre noii lor vecini fermecători, Natalie și Tim Jones, că sunt spioni guvernamentali.

 

11 noiembrie – Fantastic Beasts and Where to Find Them

Regia: David Yates
Actori: Samantha Morton, Katherine Waterston, Ezra Miller, Eddie Redmayne, Colin Farrell
Gen film: Aventuri, Familie, Fantastic
Durata: 140 minute

Fantastic Beasts and Where to Find Them o face pe autoarea J.K. Rowling să se întoarcă în universul Harry Potter! Eroul este Newt Scamander, autorul cărții omonime din care studiază Harry în timpul primului an la Hogwarts, iar filmul îi prezintă aventurile, căci Newt nu se lasă până nu devine cel mai celebru magizoolog din lume. Călătoriile sale îi vor scoate în cale cele mai fantastice creaturi, unele dintre ele deosebit de periculoase!

 

24 noiembri – Underworld: Blood Wars / Lumea de Dincolo: Războaie Sângeroase

Regia: Anna Foerster
Actori: Theo James, Lara Pulver, Kate Beckinsale, Charles Dance, India Eisley
Gen film: Acţiune, Horror

Războiul dintre clanurile vampirilor și ale vârcolacilor devine tot mai sângeros, distrugând totul în cale. Selene, vânătoarea de vampiri (Kate Beckinsale), este mai hotărâtă ca oricând să-i pună capăt, cu orice preț.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine