Primăria Orhei: Urmărim cu mare atenție desfășurarea alegerilor în oraș. Nereguli nu au fost înregistrate

2

Serviciul de presă al Primăriei orașului Orhei a venit cu o reacție la acuzațiile Comisiei Electorale Centrale (CEC) precum că cetățenii din Orhei ar fi demotivați să participe la procesul de alegere a șefului statului. 

Autoritățile de la Orhei condamnă încălcarea legislației electorale, dacă are loc. Acestea susțin că toate acuzațiile aduse până acum în rețelele de socializare sunt bazate pe presupuneri și interpretări ale surselor media.

„Confirmarea încălcărilor poate fi efectuată doar de persoanele împuternicite. Orice alte declarații, apărute în diferite surse informaționale, nu pot fi considerate veridice.

Cunoaștem cu toții că alegerile în Moldova reprezintă un proces agitat și încordat. Dar, de obicei, la momentul închiderii secțiilor de votare, încordarea scade, iar majoritatea încălcărilor declarate nu se confirmă. Facem un apel către toți alegătorii să respecte normele deontologice, să păstreze calmul și respectul reciproc”, se arată într-un comunicat al Primăriei orașului Orhei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine