(foto) Șefii misiunilor diplomatice acreditate la Chișinău monitorizează alegerile prezidențiale

1

Astăzi Moldova își alege președintele. Prezidențialele sunt prezente nu doar în secțiile de votare, dar și pe rețelele de socializare. După ce și-au exercitat dreptul la vot, tinerii și-au împărtășit experiența și pe rețelele de socializare. Același exemplu l-au urmat și reprezentanții misiunilor diplomatice acreditate la Chișinău, care monitorizează alegerile.

Șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Pirkka Tapiola, a publicat trei fotografii pe rețelele de socializare, prin care anunță că se află acum la Criuleni, alături de Ambasadoarea Regatului Suediei în Republica Moldova, Excelența Sa Signe Burgstaller.

 

14877625_1313638698680727_375056069_n

photo_2016-10-30_13-58-50

De asemenea, ambasadorul Statelor Unite ale Americii, James Pettit, participă și el în calitate de observator la alegerile prezidențiale. Astfel, el a vizitat mai multe secții de votare din Chișinău. În anunțul său publicat de Facebook acesta a precizat că este foarte important ca statul să asigure desfășurarea unor alegeri libere, corecte și transparente.

 

1
Photo Credit: U.S. Embassy Moldova
2
Photo Credit: U.S. Embassy Moldova

Comisia Electorală Centrală (CEC) a acreditat peste 3.700 de observatori naționali și internaționali care reflectă alegerile președintelui Republicii Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine