Recomandări de evenimente la care să mergi joi, 20 octombrie 2016

2

Joi este mijlocul săptămânii. Este ziua în care suntem cuprinși de rutină și de responsabilitățile cotidiene. Putem însă, să evadăm din acest circuit dacă alegem să mergem la unul dintre evenimentele recomandate mai jos. Întâlniri cu oameni de succes, acte de caritate, spectacole, filme, alegeți ceea ce vă place cel mai mult.

# Ziua Ușilor deschise la Happy Fitness, la ora 9:00 la adresa strada Ismail 84/3

Începe ziua cu o ședință sport. Te vei întinde și vei avea energie pentru a face față tuturor provocărilor la serviciu, școală sau acasă. În această zi ai putea beneficia nu doar de antrenamente gratuite dar și de ședințe la masaj, degustarea alimentației pentru sportivi și nu numai.

De asemenea, se vor organiza mai multe concursuri, surprize și o tombolă. Puteți urmări graficul antrenamentelor pe pagina de Facebook a evenimentului. 

# Zilele Filmului Românesc la Chișinău, ediția II la ora 11:00 la Cinematograful „Odeon”

Şapte dintre cele mai noi şi mai de succes producţii româneşti, printre care extrem de aşteptatele „Sieranevada” de Cristi Puiu şi „Inimi cicatrizate” de Radu Jude, dar şi clasicul „La Moara cu noroc” de Victor Iliu vor putea fi văzute, în cadrul unor proiecţii cu intrare liberă, la a doua ediţie a Zilelor Filmului Românesc la Chişinău, care va avea loc între 20 şi 23 octombrie la Cinema Odeon, cu participarea mai multor invitaţi speciali.

Intrarea la toate proiecţiile şi la masterclass-uri este liberă, în limita locurilor disponibile. Pentru a fi la curent cu actualizările evenimentului, te invităm să urmărești pagina de Facebook a acestuia. 

# Spectacolul „Câinii cu colaci în coadă” la ora 11:00 la Teatrul Republican de Păpuși „Licurici”

Este joi, ziua în care copii au nevoie de un respiro pentru a prinde puteri să continuie săptămâna. Pentru a-i alinta, părinții și frații mai mari ar putea să-i însoțească la un spectacol de păpuși.  Costul unui bilet este de 35 de lei. Informaţii adăugătoare la telefonul: casa bilete: 022 24 51 66, telefon mobil 373 69799902
acum și rezervări online: iticket.md. Mai multe detalii despre spectacol citiți pe Facebook. 

# Discuții cu oameni de succes – Iulian Groza la ora 15:00 la Senatul Studențesc al Universității Academiei de Științe a Moldovei 

Rubrica „Discuții cu oameni de succes” continuă, și de această dată invitatul nostru va fi Iulian Groza, fostul Viceministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

Sunteți așteptat joi, data de 20 octombrie 2016, la orele 15:00, în Sala Polivalentă a Campusului Studențesc UnAȘM, pentru a afla despre cum poți să devii un om de success în R.Moldova, ce greutăți pot apărea și cum ar putea fi soluționate acestea. Sunteți invitați să participați la un dialog interesant! Mai multe detalii despre întâlnire citește pe pagina de Facebook a evenimentului. 

# Întâlnire cu Yan Budman (Indiegogo, @HiddenCash, Talenthouse) la ora 18:00 la Startup Grind Chișinău

Yan Budman este o persoană creativă care lucrează pentru Indiegogo, compania care le permite oamenilor din întreaga lume să adune resurse financiare pentru lucrurile care cu adevărat contează pentru ei. Yan este este o persoană orientată spre rezultate și are o experiență unică în creșterea performanței echipelor din start-upurile tech. Este pasionat de tehnologiii și vrea să aducă un impact pozitiv în lume prin implementarea programelor de marketing la nivel strategic și tactic. Tot el este creatorul @HiddenCash – un cont Twitter de impact social, care a crescut de la 0 la 700 000 urmăritori în mai puțin de 30 zile (fără un buget pe media/publicitate) și a ajuns în topul căutărilor  la nivel global pe Google Search Trend 2014. Mai recent, el a creat SnapchatTakeover.com un instrument care ajută persoanele și brandurile să atragă mai mulți urmăritori pe Snapchat.

Pe 20 octombrie, începând cu ora 18.00, în incinta Dreamups Campus, str. Uzinelor 1, ai ocazia să-l cunoști pe Directorul de Marketing al companiei care:

# a creat cea mai mare platformă de crowdfunding și fundraising online;
# încurajează ideile creative și oferă oportunitatea de a le aduce la viață;
# redefinește antreprenoriatul și accentuează ideea că acesta este un drept, și nu un privilegiu;

Tot ce trebuie să faci este să îți iei bilet urmând linkul. Mai multe detalii despre acest eveniment citește într-un articol anterior publicat pe #diez.md.

# Monospectacolul „Ultima noapte la Madrid” la ora 18:30 la Teatrul Național „Eugene Ionesco”

Pe parcursul a 90 de minute, spectatorii vor putea urmări viaţa interioară a ultimei soţii a lui Pablo Picasso, un spectacol viu şi plin de un amalgam de emoţii – de la tristeţe la bucurie. Mergeți la piesă pentru a vă delecta seara de joi cu un spectacol unde pe parcursul celor aproape două ore spectatorul urmăreşte viaţa interioară a unei femei pe nume Jacqueline, ultima soţie a pictorului spaniol Pablo Picasso. Ala Menşicov în rolul Jacquelinei este atât de profundă, încât uneori te poţi întreba care este adevărata Jacqueline şi care – talentata zeiţă a teatrului.

Mai multe detalii despre eveniment regăsiți pe pagina de Facebook. Despre spectacolele din această săptămână citiți într-un articol publicat pe #diez.md.

# Workshop Gratuit: Impozitul pe venit la ora 18:30 la Angry Business

Impozitul pe venit din perspectiva persoanei juridice. La acest seminar vei cunoaște multe lucruri noi. Dacă nu vei veni, nu vei afla despre:
· Regimuri fiscale existente;
· Principiile de ajustare a veniturilor și cheltuielilor;
· Trecerea în cont;
· Reportarea pierderilor din perioadele precedente;
· Statutul de rezident;
· Convențiile de evitare a dublei impuneri;
· Certificatele de rezidență.

Speaker va fi Veronica Vragaleva, Viceministru al Finanțelor, iar gazdă: Alexandru Bordea, cofondator și trainer Angry Business. Mai multe despre cine este Veronica Vragaleva și despre eveniment acest eveniment citește pe pagina de Facebook. 

# Vinuri și oameni care aduc căldura la ora 19:00 la adresa: Mihail Kogălniceanu 31

Doi tineri părinți, puțin peste 20 de ani, din care unul țintit temporar la pat, iar al doilea cu o diagnoză fatală, cu trei copilași, de 4 ani, 3 ani și patru luni, așteaptă cu groază cea mai geroasă iarnă din viața sa. Nu le ajung bani nici de mâncare sau medicamente, nemaivorbind de lemne și lucruri calde.

Pentru a-i ajuta  fost lansată campania „Vinuri și oameni care aduc căldura!” Pentru a oferi o șansă în plus tuturor! Nouă – pentru a ne vedea mai des și a ne simți mai buni și mai utili societății, iar celor care au trecut de muchia sărăciei, să simtă căldura, la propriu și la figurat.

Sunteți invitat cu drag la noul oficiu Profile, unde veți comunica cu oameni interesanți, veți degusta vinurile Fautor, într-o atmosferă caldă și prietenoasă. În plus, veți încerca, în urma acestei acțiuni de binefacere, să faceți viața acestei familii mai călduroasă. Mai multe informații despre acest eveniment citește pe pagina de Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine