Încă un partid o susține pe Maia Sandu în cadrul alegerilor Prezidențiale

Maia Sandu
Foto:Privesc.eu

Partidul Liberal Reformator salută decizia Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr” și a Partidului Acțiune și Solidaritate de desemnare a unui singur candidat pentru alegerile prezidențiale din 30 octombrie 2016. Vedeți mai jos declarația completă a formațiunii:

Este un gest de maturitate politică și civică a celor două partide, o dovadă a conștientizării importanței care revine scrutinului în eliberarea statului de sub captivitatea forțelor oligarhice corupte și revenirii lui la statul de drept de esență democratică europeană.

Partidul Liberal Reformator a fost conștient de la bun început de importanța consolidării forțelor politice sănătoase în lupta contra sistemului de tip mafiotic instaurat prin grave manipulări de conștiință și fraude electorale de proporții. Pericolul pierderii prezentelor alegeri prezidențiale este deosebit de mare în situația unei lipse de solidaritate din partea acestor forțe.

Participând pe parcursul anului la mai multe negocieri privind alegerile prezidențiale din 30 octombrie, Partidul Liberal Reformator a insistat pe constituirea unei singure platforme electorale care să ofere posibilitatea concentrării opțiunii de vot a alegătorilor în favoarea candidatului unic al forțelor antioligarhice.

Partidul Liberal Reformator apreciază gestul lui Andrei Năstase, candidatul Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr” care a luat decizia retragerii lor din cursă în favoarea candidatului Partidului Acțiune și Solidaritate.

Partidul Liberal Reformator declară oficial, la rândul său, susținerea Maiei Sandu, în calitatea sa de candidat unic al forțelor proeuropene antioligarhice în scrutinul pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova din 30 octombrie 2016.

Partidul Liberal Reformator face apel către toate partidele parlamentare și extra-parlamentare, către toți candidații independenți să se ralieze acestei mișcări de solidaritate electorală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine