Vrei să obții experiența de a-ți concepe propriul proiect? Înscrie-te acum la Academia LeaderSHE

6

Mai ai o singură zi pentru a lua decizia care îți va schimba cu siguranță modul de a gândi și chiar viitorul. Dacă ești o tânără proactivă, vrei să aduci schimbări în societate și vrei să devii o doamnă de succes, completează acum formularul de aplicare, pentru că Academia LeaderSHE încheie astăzi înregistrarea pentru ediția a VI-a din cadrul proiectului.

LeaderSHE-Young Women Leaders’ Academy este un proiect lansat încă din anul 2011, orientat spre tinerele cu vârsta cuprinsă între 16 – 21 de ani, care vor să participe la schimbarea comunității, dezvoltându-și totodată abilitățile de lider. Inovația pe care o aduce îmbină cunoștințele teoretice cu cele practice, prin implicarea femeilor lideri din Republica Moldova.

14462889_1316328381733799_9078665018996876378_n

„Proiectul LeaderSHE l-am creat cu scopul să arătăm că pentru a fi cine vrei să fii, mai întâi trebuie să știi cine vrei să devii. Ceea ce facem noi este să demostrăm că ea trebuie să facă doar ceea ce vrea și am creat oportunități ca ea să înțeleagă exact asta”, susține Olga Melniciuc, fondatoare.

Proiectul este format din 5 programe, iar după 8 luni de traininguri și aplicare în practică, fetele au șansa să conceapă propriul proiect, fiecare monitorizate de un coach, care le va oferi sprijinul necesar.  Pe lângă experiența de a crea un proiect, LeaderSHE oferă și alte beneficii:

–           Îmbunătățirea abilităților profesionale și personale;

–           Dezvoltarea unei rețele profesionale de contacte;

–           Expunerea către noi oportunități;

–           Schimb de experiență cu persoane din diverse domenii de activitate etc.

„LeaderSHE se deosebește de celelalte proiecte destinate fetelor anume prin procesele pe care le are. E un proiect care se focalizează pe procesul de dezvoltare si creștere a fiecărei participante. Cred că datorită calității fiecărui element din cadrul proiectului am reușit să avem o continuitate până la ediția a VI-a, iar cererea continuă să fie mare. Asta se întâmplă pentru că noi punem accent pe rezultate de termen mediu si lung”, spune Marina Covalciuc, co-fondatoare.

Mai multe detalii despre Academia LeaderSHE poți afla de pe pagina de facebook sau direct de pe site-ul oficial, www.leadershe.md. Grăbește-te să te înregistrezi la proiect, pentru că azi este ultima zi de aplicare!

1294536_639260252773952_212849222_o

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine