Partidul Șor promite că din octombrie va apărea pâine la doar 2 lei în toată țara

poza simbol
Foto:adevarul.ro

În Republica Moldova va apărea pâine la prețul de 2 lei. Inițiativa a fost anunțată astăzi în cadrul unui briefing de reprezentanții Partidului Șor. Potrivit sursei, obiectivul de a micșora prețul acestui produs social atât de important, inclus în regimul alimentar zilnic al aproape fiecărui locuitor al țării, face parte din noul program al partidului.

Pâinea vândută populației cu doar 2 lei este comercializată deja în Orhei. Proiectul a fost implementat la inițiativa primarului orașului, Ilan Șor. Acesta face parte din programul de îmbunătățire a standardelor sociale și calității vieții din Orhei.

Pâinea este distribuită în rețeaua de magazine sociale, al căror număr va fi suplimentat în curând, în Orhei. De asemenea, câte un magazin social va fi deschis în orașul Ceadîr-Lunga și în sectorul Râșcani al Capitalei. Ele sunt destinate sprijinului pensionarilor și al persoanelor nevoiașe.

În programul partidului, este indicat că, în următorii doi ani, rețeaua de magazine va fi extinsă în toate centrele raionale și orașele din țară. Aici, prețurile sunt reduse față de cele de piață și asta pentru că magazinele nu sunt orientate să aducă profit, dar să sprijine populația.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine