Implică-te și acceptă provocarea inovațională „ÎmiPasă”!

Captură foto

Dacă ai o idee de proiect pentru comunitatea ta, aplică cu ea la Provocarea inovațională ÎmiPasă. Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) Moldova lansează Imipasa Innovation Challenge (IIC), destinat grupurilor de inițiativă sau persoanelor fizice și organizațiilor non-guvernamentale.

Proiectul are ca obiective de bază:

#1. Stimularea angajamentului civic în raportarea neregulilor sociale și a cazurilor de economie tenebră pe portalul de raportare civică www.imipasa.md, creând legături indispensabile între sectorul public și societatea civilă prin finanțarea unor proiecte comunitare;

#2. Sprijinirea abordării inovatoare pentru soluționarea problemelor comunitare prin finanțarea proiectelor sociale propuse de cetățeni.

 

Captură foto

IIC încurajează proiectele comunitare axate pe rezolvarea problemelor de infrastructură socială, de exemplu: reparaţia grădinițelor/școlilor, renovarea orfelinatelor, îmbunătăţirea infrastructurii parcurilor publice, dotarea școlilor/grădinițelor/orfelinatelor cu echipament tehnic etc.

În final, patru proiecte propuse pe www.imipasa.md vor fi alese pentru finanţare, iar suma maximă pentru un proiect nu trebuie să depăşească 2.500 de dolari. Termenul limită de aplicare este 20 octombrie 2016, 18.00, Chișinău. O descriere detaliată a actelor necesare găsiți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine