(video) Usatîi a publicat un fragment dintr-o convorbire cum Plahotniuc dă indicații la telefon

plahotniuc3
Foto:Tribuna.md

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a făcut public un fragment dintr-o conversaţie telefonică purtată de Vlad Plahotniuc. În cele 30 de secunde de înregistrare, Plahotniuc dă indicații într-un dosar, scrie UNIMEDIA.

Mai mult, democratul promite interlocutorului său ca va face totul ca să se liniștească anumite lucruri. Fragmentul din înregistrarea cu momentul în care vorbeşte Plahotniuc începe de la minutul 15.50.

„Zi-i lui acela liniştit, pentru că aici ne arde fundu, acum numai închipuie-ţi că se întoarce dosarul înapoi, tu îţi dai seama ce scandal va fi în ţară? Aici o să se întrunească toţi, şi Ministerul de Interne, şi Ministerul Afacerilor Externe, şi procurorul general. Mie personal nu-mi trebuie chestia asta, eu o să fac totul ca să se liniştească”, spune Plahotniuc în înregistrarea publicată de Usatîi.

Usatîi spune că prin publicarea acestui material audio vrea să demonstreze tuturor că, de fapt, Plahotniuc nu este nici pe departe politicianul care se gândește la copii, bătrâni și cum să „Crească Moldova”.

Liderul Partidului Nostru promite că în curând va publica mai multe materiale video de acest gen. „Sunt curios cum se va comporta Procuratura Generală când toate aceste materiale vor fi publicate oficial”, a spus Usatîi.

Vladimir Plahotniuc nu a comentat deocamdată apariția acestui material video.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine