Monica Macovei susține demersurile politice ale Maiei Sandu

maia-sandu

Europarlamentara Monica Macovei susține demersurile politice ale Maiei Sandu, candidatĂ la Președinția Republicii Moldova. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei întâlniri la Bucureşti pe care a avut-o cu preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate.

Discuțiile s-au concentrat pe situația politică din Moldova, reforma reală a justiției, recuperarea și confiscarea banilor furați de politicieni și încurajarea intrării în viața politică a cetățenilor care doresc cu adevărat schimbarea și modernizarea țării.

„O susțin pe Maia Sandu și o încurajez să ducă până la capăt, cu putere și convingere, bătălia politică cu oligarhii și cu politicienii care i-au trădat și i-au furat pe cetățenii Republicii Moldova. Am întâlnit astăzi o femeie puternică, un politician care își iubește țara și care trebuie sprijinit de toți oamenii onești și liberi care vor să scoată Moldova din mâinile oligarhilor și să îi dea un sens clar democratic în acest moment de răscruce”, a declarat Monica Macovei.

În același context, lidera PAS și-a exprimat recunoștința pentru disponibilitatea europarlamentarei, Monica Macovei, de a împărtăși din experiența României cu privire la implementarea reformei în justiție, edificarea de instituții care să lupte împotriva corupției și construirea unui DNA funcțional, experiență care poate fi preluată de Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine