Descoperă actorul din tine la o serie de workshopuri de artă dramatică

miscarescenica

SumTheatrum este un proiect orientat spre tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani care sunt interesați de arta dramatică. Acesta va cuprinde o serie de workshopuri ce au scopul de a trezi pasiunea pentru artă în rândul a 20 de tineri și a le valorifica talentul și creativitatea.

Tematicile workshopurilor:

  1. Dicție și voce
  2. Mișcare scenică
  3. Comunicare/Public Speaking
  4. Trucuri pentru expunerea emoțiilor; pantonimă/mimică

După desfășurarea acestor traininguri, participanții vor lua parte la un CityQuest pentru a putea pune în practică cunoștințele acumulate pe toată durata proiectului.

„SumTheatrum” urmează să dezvolte latura creativă a tinerilor și trezirea artistismului, întrucât acestea sunt în strânsă legătură cu activitățile zilnice și modul de manifestare în societate. Scopurile proiectului sunt:

  • Motivarea a 20 de tinerii timp de 2 luni, să-și valorifice talentul în domeniul artei teatrale și să iasă din zona de confort;
  • Organizarea unei lecții inspiraționale, unde tinerilor le va fi sugerată admirația sau chiar iubirea față de teatru și arta dramatică;
  • Organizarea a 5 workshop-uri în urma cărora participanții vor întelege importanța artei dramatice și a teatrului în viața de zi cu zi.

sum-teatrum-13-3

Activitățile tinerilor:

# Tinerii vor învăța trucuri din arta dramatică care vor putea fi aplicate în viața de zi cu zi;

# Tinerii își vor face noi prieteni și contacte;

# Participanții vor scăpa de frica de a se expune prin conștientizarea importanței diversității caracterelor și propriei splendori interioare, ieșind astfel din zona de confort;

# Participanții își vor dezvolta și promova competențele de creativitate;

# Tinerii vor învăța să se exprime prin intermediul experienței artistice.

Data-limită pentru înscriere la proiect: 27 septembrie. Te poți înscrie, completând acest formular. Taxa de participare: 50 lei. Pentru detalii, urmărește pagina de Facebook a proiectului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine