(video) Startupul FENTURY va reprezenta Moldova la competiția globală Seedstars Summit

cover-fentury

La data de 3 septembrie 10 cele mai mai promițătoare startupuri din Moldova au participat la data la Seedstars Chișinău. Premiul mare pus la bătaie a fost posibilitatea de a reprezenta țara la Seedstars Summit, competiția globală care va avea loc în Elveția.

Participanții au avut la dispoziție câte 5 minute pentru a-și prezenta ideile și a convinge juriul de potențialul acestora. Învingătorul Seedstars Chișinău a fost desemnat FENTURY. Ei vor pleca la Lausanne în pentru a concura pentru premiul premiu mare oferit de Seedstars Summit.

Seedstars Chişinău a fost organizat în premieră în Moldova de către Tekwill și Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”.

Seedstars World călătorește anual în peste 65 de țări cu scopul de a identifica cei mai buni antreprenori ce sunt la etapa inițială de finanțare și de a le oferi acestora oportunitatea de a câștiga premii în valoare de până la 1 milion de dolari, dar și posibilitatea de a se conecta la rețeaua de investitori și mentori din întreaga lume.

Taguri: #USAID Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine