Jobul tău este la Târgul de Cariere Chișinău – peste 1.000 de locuri vacante

angajam1

Timp de 2 zile, 19 și 20 septembrie, luni și marți, Chișinăul se transformă într-un loc al oportunităților de carieră. Târgul de Cariere Chișinău reunește peste 40 de companii și organizații din domenii diferite de activitate care sunt în căutare de angajați, interni sau stagiari. Posturi sunt disponibile în sectoare precum IT&Software, inginerie, turism, HR, marketing, financiar, administrativ, relații cu clienții, retail, vânzări, producție. De această dată, Târgul de Cariere va avea loc la Palatul Național ”Nicolae Sulac”, pe strada Pușkin 21, între orele 10:00-19:00.

Companiile au vacante peste 1.000 de locuri de muncă, oportunități de internship și stagii de practică, iar o parte dintre ele sunt deja anunțate pe site-ul oficial targuldecariere.md

„De-a lungul timpului am observat în procesul de recrutare tineri cu potențial care vor să-și înceapă o carieră atât în Republica Moldova, cât și în România. Pe aceștia îi încurajăm și îi susținem să profite de cât mai multe oportunități ce contribuie la o carieră de succes. Kaufland continuă expansiunea oferind astfel oportunități de dezvoltare atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și în cele peste 100 de magazine deschise momentan în România, cele două centre logistice de la Ploiești și Turda sau în cadrul departamentelor sediului nostru central din București. Vă așteptăm cu interes să facem cunostință la standul nostru din cadrul Târgului de Cariere!” afirmă Estera Anghelescu, Director Recrutare și Employer Branding la Kaufland România.

„La Târgul de Cariere, Linella vine cu o ofertă variată de oportunități de angajare, pentru toți cei interesați de o carieră în industria de retail. De-a lungul timpului am observant în procesul de recrutare tineri cu potențial care vor să înceapă o carieră acasă. Pe aceștia îi încurajăm și îi susținem să profite de cât mai multe oportunități ce contribuie la o carieră de succes. Acest eveniment permite o vizibilitate mai bună în rândul viitorilor angajați și TdC oferă posibilitatea de a vedea candidatul înaintea CV-ului, ceea ce în mod normal se întâmplă mai rar. Candidații au avantajul de a cunoaște mai bine poziția pentru care aplică și participând la eveniment pot găsi ușor răspuns la întrebările pe care le au. Aptitudinele pe care așteptăm să le vedem la candidați țin în primul rând de aspectul personal, la abilități bune de comunicare, atitudine pozitivă, viziune și înțelegere a obiectivelor de viitor. Ne orientăm spre persoane flexibile, inteligente și cu spirit de echipă”, spune Mirela Senatov, Director Resurse Umane la Linella.

angajam2

Vino și vei afla direct de la recrutori ce angajați caută și poți chiar să participi la mini-interviuri. Candidații vor primi gratuit din partea organizatorilor o cafea, pentru a fi pregătiți pentru întâlnirea cu angajatorii. Notează-ți în agendă: în 19 și 20 septembrie ai sute de motive să vii cu CV-ul și cu zâmbetul pe buze la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

Târgul de Cariere (TdC) este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova. Cu peste 10 ani de activitate și mai mult de 100 de ediții organizate, TdC își propune să le ofere tinerilor din cele două țări cele mai bune oportunități de carieră. Târgul de Cariere are loc în această toamnă în Chișinău, Cluj, Iași, Oradea, Brașov, Târgu-Mureș și Sibiu.

Pentru alte detalii, accesează:  www.targuldecariere.md și www.fb.com/tdcmoldova

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine