(video) Media Music Awards 2016. Carla’s Dreams a plecat acasă cu șapte premii

Carla’s Dreams
Foto:libertatea.ro

Carla’s Dreams și Andra sunt artiștii anului în România. Îndrăgita interpretă a câștigat patru premii la Media Music Awards. Carla’s Dreams au câștigat cele mai multe premii: 7 din 18.

Andra  a fost desemnată cea mai de succes artistă (Best Female), artistul cu cea mai rapidă ascensiune a unui hit către prima poziție în clasamente – piesa „Niciodată să nu spui niciodată”(Fastest Number 1), cel mai iubit artist din România (Fans Like Award) și artistul cu cel mai înfocat fan (Best Fan).

Carla’s Dreams au câștigat premiile pentru Most Wanted Artist (Cel mai votat artist), Media Forest Award (Cea mai îndelungă staționare pe primul loc), Best Video, Best Song (Cea mai difuzată melodie), Best Group, Best Youtube, Winter Hit.

Organizatorii evenimentului au declarat despre Carla’s Dreams: „Ne-a oferit definiția unui show adevărat și a plecat acasă cu cele mai multe trofee în această seară!”.

 

 

Solistul de la Carla’s Dreams și colegii lui au evitat covorul verde de la începutul evenimentului, unde ceilalți artiști s-au pozat cu fanii și au oferit interviuri, dar au refuzat să vorbească cu jurnaliștii și în spatele scenei. Surse din staff-ul trupei spun că cei de la Carla’s Dreams evită astfel de momente pentru că nu doresc ca vocea să le fie recunoscută. Solistul trupei este singurul care vorbește la TV, însă numai în emisiunea X Factor, acolo unde face parte din juriu.

 

 

1. BEST SONG la Media Music Awards 2016 – Carla’s Dreams – Te rog!

 

2. Al doilea trofeu pentru Carla’s Dreams si piesa te rog la Media Music Awards 2016! Winter Hit – Te rog!

 

3. BEST GROUP – Carla’s Dreams

 

4. Trofeul Media Forest în acest an merge la Carla’s Dreams și “Te rog”!

 

5. Al cincilea trofeul pentru Carla’s Dreams și al patrulea pentru „Te rog”

 

6. BEST YOUTUBE – Videoclipul romanesc cu cele mai multe vizualizari (din Romania) pe YouTube – Sub pielea mea

 

7. Most Wanted Artist by ASUS Fans

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine