Donează pentru tratamentul cancerului și poți câștiga o bicicletă marca VeloHora

13350372_1100194036703814_8176514891947782565_o-1-845×564

În această vară, organizatorii VeloHora au colectat donații pentru tratamentul cancerului și au donat biciclete. Campanie de donații continuă. În cadrul acesteia se va organiza și o loterie, în urma căreia trei biciclete vor fi dăruite donatorilor.

Mesajul campaniei este că „Inima Mare” și VeloHora, în continuare colectează donații, pentru tratamentul cancerului, astfel dând speranța oamenilor că totul va fi bine și schimbările sunt într-adevăr posibile. Celor care nu rămân indiferenți la această inițiativă, și vor dona în măsura posibilităților proprii, au șansa să câștige o bicicletă marca VeloHora.

Pe parcursul campaniei, vor fi oferite 3 biciclete celor care vor susține mesajul campaniei.

„Perioada în care trăim ne favorizează absolut cu toată evoluția progresului tehnic și informațional. Modul nostru de viață, grijile cotidiene îmbracă și ele, la rândul lor, o altă formă. Câteodată ne avantajează, alteori – ne consumă timp, într-atât că nu mai reușesc prietenii și rudele să fie prioritare în măsura în care ar trebui. Însă, dacă ar fi să ne oprim, preț de o singură clipă, și să privim în jur, vom observa persoanele care au nevoie de ajutorul nostru”, a menționat Olesea Cozmic, Președintele Asociației „Inima Mare”.

Poți dona prin intermediul platformei Guvern24.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine